Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce actori celebri puteți vedea pe scena celei de-a XII-a ediții a ”Poveștilor”? Vedetele Festivalului Internațional de Teatru de la Alba Iulia

Publicat

autograf marcel iures alba24 Publicul din Alba Iulia va avea ocazia să îi vadă în curând pe scenele din oraș pe o parte dintre cei mai importanți actori din România, cu prilejul Festivalului Internațional de Teatru de la Alba Iulia. Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Cristi Iacob, Tania Popa, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Constantin Cojocaru și Florin Piersic Jr. sunt doar o parte dintre cei mai cunoscuți actori care vor juca în oraș între 9 și 15 octombrie. Nu trebuie ratată nici întâlnirea cu Gigi Căciuleanu, unul dintre cei mai importanți artiști contemporani ai lumii.

Marcel Iureș va putea fi văzut în spectacolul The Storm (Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri din Craiova) dar va putea fi întâlnit și cu prilejul unei expoziții foto care îi este dedicată (luni, 9 octombrie, la Galeriile de Artă). Maia Morgenstern va juca în Amantul, un spectacol al Teatrului Evreiesc de Stat din București.

Medeea Marinescu, Marius Manole și Vlad Zamfirescu joacă în All Inclusive, un spectacol care are loc în 14 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Cristi Iacob și Tania Popa revin la Alba Iulia după mai mulți ani, de data ceasta cu spectacolul ”Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim”. Pe lângă aceștia, mai tinerii Diana Cavallioti, Andrei Huţuleac, și Andreea Grămoşteanu pot fi văzuți în A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare.

Gigi Căciuleanu vine la Alba Iulia cu #Emojiplay, un spectacol al Teatrului Excelsior în parteneriat cu Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Ideea spectacolului său este schimbul de mesaje prin intermediul unui limbaj codificat: fie cel corporal sau verbal, cel al imaginilor (precum sunt Emoji-urile) sau/și cel al abrevierilor pe care din ce în ce mai multă lume le folosește. Emoţiile sunt re-codificate și/sau concentrate în imagini stilizate sau concentrate în câteva litere. Emoji vine din japoneză. E: Imagine și Moji : Literă. Un spectacol eveniment pentru pasionații acestui gen.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax