|

Cea mai mare carte de rețete din România, lansată de un bucătar albaiulian. Euphoria are trei metri înălţime

14423731_10208915338315078_1930767264_oCea mai mare carte de rețete  din România este a unui bucătar din Alba Iulia și va fi lansată în 2 octombrie, la Food Fest. Euphoria este o carte de 3 metri înălțime și cuprinde patru rețete realizate de Cosmin Toma.

Ciorbă de burtă în formă de piramidă, Mușchiuleț de porc umplut cu sos travilion, Trandafiri murați, o rețetă proprie a bucătarului și cremeș reinterpretat sunt cele patru delicatese care se vor regăsi în cartea lui Cosmin Toma.

Acesta spune că Euphoria va avea o înălțime de 3 metri, fiind cea mai mare carte din România. Dat fiind dimensiunea cărții, aceasta nu va avea pagini, ci va fi o copertă în care vor apărea cele patru preparate.

Cosmin Toma ne-a obișnuit cu rețetele sale reinterpretate, cu cărți diferite, după ce în urmă cu doi ani a lansat „Atelierul de gătit al lui Toma”, o carte de un metru, cea mai mare la acea vreme, care cuprindea 200 de rețete inedite. Printre acestea găseam clătite din sânge de porc, cremă de vanilie în intestine de porc, preparate moleculare, dar și „zamă de varză” sau „zamă de știr”.

Euphoria, noua sa carte, va fi lansată în data de 2 octombrie la Food Festival, primul eveniment de acest gen din Alba Iulia.

Vezi şi 29 septembrie – 2 octombrie: Peste 20 de restaurante mobile vor participa la Festivalul „Alba Carolina Food Fest” de la Alba Iulia. PROGRAM

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=520438avatar Publicat de pe 26 septembrie 2016 şi actualizat pe 26 septembrie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, MONDEN.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Interesat: Ca de exemplu cu taximetristii cu care au pierdut si au platit din banii orasului ca au incalcat legea...
  • albanezul: Turistul pt A I este 90% cam asa-cel care trece prin oras,face 10poze si cam atat.Incercati sa iesiti prin...
  • albanezul: Dati salarii ca in UE si vom lua si noi masini noi.Atat de simplu…Lol..
  • moderatorul de serviciu: @Adrian, vorbesti din carti. Primele cinci paragrafe care se refera la asa zisa ”identitate...
  • Albaiulean: Noi toti duntem deacord sa te „curatam”, exact ca pe mediul pe care „tot incerci sa il...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI