Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cea mai mare carte de rețete din România, lansată de un bucătar albaiulian. Euphoria are trei metri înălţime

Publicat

14423731_10208915338315078_1930767264_oCea mai mare carte de rețete  din România este a unui bucătar din Alba Iulia și va fi lansată în 2 octombrie, la Food Fest. Euphoria este o carte de 3 metri înălțime și cuprinde patru rețete realizate de Cosmin Toma.

Ciorbă de burtă în formă de piramidă, Mușchiuleț de porc umplut cu sos travilion, Trandafiri murați, o rețetă proprie a bucătarului și cremeș reinterpretat sunt cele patru delicatese care se vor regăsi în cartea lui Cosmin Toma.

Acesta spune că Euphoria va avea o înălțime de 3 metri, fiind cea mai mare carte din România. Dat fiind dimensiunea cărții, aceasta nu va avea pagini, ci va fi o copertă în care vor apărea cele patru preparate.

Cosmin Toma ne-a obișnuit cu rețetele sale reinterpretate, cu cărți diferite, după ce în urmă cu doi ani a lansat „Atelierul de gătit al lui Toma”, o carte de un metru, cea mai mare la acea vreme, care cuprindea 200 de rețete inedite. Printre acestea găseam clătite din sânge de porc, cremă de vanilie în intestine de porc, preparate moleculare, dar și „zamă de varză” sau „zamă de știr”.

Euphoria, noua sa carte, va fi lansată în data de 2 octombrie la Food Festival, primul eveniment de acest gen din Alba Iulia.

Vezi şi 29 septembrie – 2 octombrie: Peste 20 de restaurante mobile vor participa la Festivalul „Alba Carolina Food Fest” de la Alba Iulia. PROGRAM

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax