Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ceai fierbinte pentru cetăţeni, oferit gratuit de Primăria Alba Iulia, în trei chioşcuri din oraş

Publicat

Temperaturile extrem de scăzute din ultimele zile au îngreunat atât viaţa persoanelor fără adăpost, cât şi a multor albaiulieni care sunt nevoiţi să meargă pe jos. Primăria municipiului Alba Iulia a instalat trei chioşcuri în oraş, unde oricine doreşte poate primi un ceai fierbinte cu aromă de rom. Chioşcurile sunt instalate în faţa Magazinului „Unirea” din centrul oraşului, în zona Pieţei din Cetate şi în faţa Monumentului Revoluţiei şi funcţionează între orele 8.00 şi 17.00.

Primarul oraşului Alba Iulia a anunţat că, de joi, în Alba Iulia vor funcţiona trei chioşcuri în care se va oferi, gratuit, ceai fierbinte pentru oricine doreşte să se încălzească. Acestea sunt situate în faţa Magazinului „Unirea” din centrul oraşului, în zona Pieţei din Cetate, în faţa Monumentului Revoluţiei de la capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia şi sunt deschise între orele 8.00 şi 17.00.

La chioşcul instalat în faţa Magazinului „Unirea”, până la ora 12.30 se oferiseră mai bine de 200 de pahare cu ceai fierbinte. Întrebat despre atitudinea sa cu privire la protestatarii care se întâlnesc zilnic la Monumentul Revoluţiei, primarul Mircea Hava şi-a exprimat aprecierea pentru acţiunile lor: „Tot respectul pentru ei. Noi le dăm un ceai să nu îngheţe!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax