Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

GALERIE FOTO: Ceferistul Ricardo Cadu are o sosie la Alba Iulia

Publicat

Ricardo Cadu, fotbalistul campioanei CFR Cluj are un „frate geamăn” în Alba Iulia. Este vorba de studentul Daniel Groza, student în anul doi la  Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tânărul este originar din Cugir și, în timpul liber, practică meseria de dansator.  Acesta mărturisește că nu de puține ori a fost oprit prin cluburi sau pe stradă de către reprezentantele sexului frumos. ”Când am mers în Cluj, într-un club , mi s-a oferit băutură gratis din partea unei fete, eu nu am știut de ce, foarte multe persoane din club mă priveau, era ciudat”, a declarat Daniel Groza („Cadu de Alba Iulia”).

Tânărul nu este pasionat de fotbal și a îmbrăcat prima dată tricoul CFR-ului datorită Alba24.ro. ”Mie nu îmi prea place fotbalul, dar, de când am aflat că semăn cu Ricardo Cadu, am început să simpatizez CFR-ul”, a mărturisit ”Cadu de Alba Iulia”.

Daniel Groza mai are acum o singură dorință și anume să fie față în față cu căpitanul „feroviarilor”. ”Mi-aș dori să pot sta măcar două minute față în față cu celebrul fotbalist, aș fi curios să-i văd reacția lui, pentru că am văzut pozele și parcă am fi gemeni”, a încheiat Daniel Groza. Studentul a recunoscut că nu de puține ori a fost oprit prin Cluj, pentru a face poze cu fanii fotbalistului clujean, în vreme ce copiii de multe ori strigau ”Cadu!”  sau ”Forza, CFR!”.

S-ar putea spune că  Daniel Groza are mai multe în comun cu portughezul de la CFR Cluj, având în vedere că părinții cugireanului lucrează la CFR – tatăl, la societatea de stat și mama acestuia, la o companie privată de transport feroviar.

Surse foto : asport.ro, gsp.ro, presalocala.ro

[nggallery id=38]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Valy C.

    marți, 11.01.2011 at 19:43

    Bravo Cata, in sfarsit te-ai hotarat sa publici articolul.
    Ti-am spus din prima clipa ca am dreptate.

  2. un golan

    vineri, 14.01.2011 at 02:14

    daca asta seamana cu cadu, eu sunt elvis…..cataline fi baiat serios si nu te mai juca de-a jurnalistul…..sau nu te mai lasa influentat de „prieteni”

    • Catalin Craciun

      vineri, 14.01.2011 at 16:33

      Nu stiu Augustin de câte ori l-ai vazut tu pe el pe stradă. Eu pot sa te asigur ca fotbaliștii și alti oameni, cunoscători de fotbal evident, l-au confundat pe Daniel cu căpitanul CFR-iștilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax