Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele 8 spații rămase libere în Cetatea Alba Carolina, scoase la LICITAŢIE pentru concesionare, în 6 aprilie. Detalii de la Primăria Alba Iulia

Publicat

cetate spatii libere Primăria Alba Iulia a anunţat organizarea în 6 aprilie a licitaţiei pentru concesionarea celor opt spaţii disponibile în Cetatea Alba Carolina. Administraţia așteaptă persoane interesate și dispuse să investească în aceste locaţii, ce au destinaţii de spaţii comerciale, alimentaţie publică, servicii turistice sau bistro ecologic, punct de informare turistică, respectiv spaţiu cultural polivalent.

Durata concesiunii este de 25 de ani cu posibilitate de prelungire cu cel mult jumătate din perioada iniţială. Prețurile de pornire ale licitațiilor sunt cuprinse între 40 și 500 de euro pe lună.

Licitația pentru aceste spații va fi  în data de 6 aprilie 2016 la ora 10.00, la sediul din Alba Iulia, Calea Moţilor, nr. 7, Bloc S1, sc. E (vizavi de Bancpost). Spaţiile, situate în sanţurile Fortificaţiei de tip Vauban, Cetatea Alba Carolina, sunt incluse pe Lista Monumentelor Istorice.

Depunerea ofertelor se face în perioada 21 – 25 martie, până la ora 12.00, la Primăria municipiului Alba Iulia cu sediul in Alba Iulia, Calea Motilor, nr. 5 A, cam 8 (Registratura), într-un exemplar. Fiecare participant poate depune o singură ofertă pe spaţiu. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este cu 4 zile înainte de ultima zi de depunere a ofertelor.

Pentru desfăşurarea licitaţiei este nevoie de cel puţin trei oferte valabile. În caz de amânare a ședinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 13 aprilie 2016, ora 10.00.

Deși prețul chiriilor sunt accesibile, problema principală o reprezintă suma pe care trebuie să o aibă în conturi cei care doresc spațiile, prin care să facă dovada că pot să investească și să amenajeze la anumite standarde acele zone.

Vezi şi Lista și PREȚURILE pe care le plătesc cei care au obținut spații sau terenuri în Cetatea Alba Carolina. Chiria cea mai mică: 50 de EURO

Spațiile scoase la licitație sunt:

Spaţiul nr. 2 (M4C1) – în Cetatea Alba Carolina, Contragarda Bastionul Trinitarienilor; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 521,6 euro/lună; suprafaţa utilă 521,59 mp; necesar scrisoare de bonitate în valoare de 264.130 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 4 (M5R1) – în Cetatea Alba Carolina, Ravelinul Sf. Capistrano; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 59,9 euro/lună; suprafaţa utilă 85,6 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 54.170 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 5 (M6C2) – în Cetatea Alba Carolina, Bastionul Sf. Elisabetha; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 524,4 euro/lună; suprafaţa utilă 476,75 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 233.460 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 6 (M7C1) – în Cetatea Alba Carolina, Contragarda Bastionul Sf. Michael; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 406,8 euro/lună; suprafaţa utilă 508,52 mp; scrisoare de bonitate sau confort în valoare de 304.680 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 7 (M7C2) – în Cetatea Alba Carolina, Contragarda Bastionul Sf. Carol; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 479 euro/lună; suprafaţa utilă 532,2 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 288.140 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 9 (M7R2) – în Cetatea Alba Carolina, Ravelinul Sf. Carol; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 56 euro/lună; suprafaţa utilă 186,8 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 170.480 euro (sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 10 (M7R3) – în Cetatea Alba Carolina, Ravelinul Sf. Carol: preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 229,3 euro/lună; suprafaţa utilă 254,8 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 138.300 euro ( sau echivalentul în lei)

Spaţiul nr. 13 – în Cetatea Alba Carolina, Contragarda Bastionul Trinitarienilor; preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 40 euro/lună; suprafaţa utilă 100 mp; scrisoare de bonitate în valoare de 63.200 euro (sau echivalentul în lei).

Taxa de inscriere la licitaţie este de 200 lei, preţul Caietului de Sarcini este de 100 lei, iar garanţia de inscriere la licitaţie reprezintă valoarea minimă a redevenţei pentru o perioadă de 6 luni.

Ofertele se redactează în limba romană şi cuprind două plicuri unul exterior şi unul interior şi se depun la sediul concedentului
– plicul exterior va cuprinde obiectul concesiunii, o fişă cu informaţii privind ofertantul şi o declaraţie de participare semnată de ofertant, copie certificat de inmatriculare a societaţii şi statut , declaraţie pe propria raspundere că ofertantul nu a fost condamnat în ultimii 5 ani pentru participarea la activitaţi ale unei organizaţii criminale, pentru corupţie, fraudă şi/sau spălare de bani, pentru fapte care au adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greşeli în materie profesională, precum şi faptul că nu se află în situaţia de a fi in faliment ori lichidare, că în ultimii 3 ani nu şi-a indeplinit in mod defectuos obligaţiile contractuale, certificat de atestare fiscală, bilanţ contabil, declaraţie privind cifra de afaceri pe o perioadă de 3 ani, scrisoare de bonitate, dovada plaţii garanţiei de participare şi a contravalorii documentaţiei, caiet de sarcini semnat şi ştampilat, dovada existenţei  unui cotract-antecontract încheiat cu o persoană fizică sau juridică atestată sau autorizată, înscrisă în registrele Ministerul Culturii şi Cultelor privind urmărirea în timp a spaţiului.

-plicul interior conţine oferta propriu-zisă, numele (denumirea) ofertantului şi adresa acestuia , oferta propriu -zis trebuie să cuprindă detailat toate condiţiile prevăzute în caietul de sarcini, alte obligaţii pe care ofertantul şi le asumă , precum şi date tehnice şi financiare referitoare la investiţie.

Valoarea redevenţei nu poate fi mai mică decât valoarea minimă stabilită de concedent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax