Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centru de informare turistică la Gârda de Sus. Lucrările vor fi finalizate în 2012

Publicat

În localitatea Gârda de Sus vor fi demarate în toamna acestui an lucrările la construcţia unui centru de informare şi promovare turistică, fiind amenajate totodată şi două refugii montane, unul la Peştera Gheţarul Scărişoara şi altul pe Muntele Călineasa.

Turiştii care vor vizita obiectivele turistice din Gârda de Sus vor avea parte, din 2012, de spaţii de cazare şi sală de mese. Cele două refugii montane vor dispune de toate dotările necesare de care au nevoie turiştii dornici de adrenalină şi provocare la altitudine de peste 1.000 de metri.

Acest proiect este iniţiat pe Măsura 3.1.3 „Încurajarea activităţilor turistice”, cu fonduri nerambursabile obţinute prin intermediul Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurală. Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii turistice a comunei Gârda de Sus” este în valoare de 200.000 euro şi presupune, pe lângă amenajarea centrului de informare turistică şi refugiilor turistice, şi realizarea de materiale informative pentru obiectivele din zonă.

Primăria Gârda de Sus promovează astfel patrimoniul cultural şi tradiţiile, oferind acces modern la obiectivele turistice în inima Munţilor Apuseni.

Foto: arhivă

Mădălina TOMA (corespondent Alba24)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. muntii-apuseni.eu

    vineri, 13.01.2012 at 12:48

    Foarte bine ca se face. Un astfel de centru de informare ar trebui sa fie in fiecare comuna din Apuseni, mai ales ca sunt fonduri nerambursabile.
    Sunt o multime de oportunitati pe care le avem ca membrii UE dar vorba aia daca tu nu faci nimic, no sa vina nimeni sa iti bage in straita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax