Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetat penal, după ce şi-a înjunghiat un consătean cu un briceag. Doi bărbaţi din Măhăceni s-au luat la harţă într-o livadă

Publicat

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Măhăceni, comuna Unirea este cercetat penal, după ce l-a înjunghiat cu un briceag pe un consătean. Din cauza leziunilor, victima a rămas internată în spital. Scandalul a pornit în livada unei locuinţe din sat.

Duminică, 7 octombrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în localitatea Măhăceni, comuna Unirea, între doi bărbaţi s-a produs o altercaţie în urma căreia unul a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan produs în livada unei locuinţe din localitatea Măhăceni, R. Cornel (57 de ani), din comuna Unirea, l-a înjunghiat cu un briceag pe I.O. din aceeaşi localitate, provocându-i leziuni la nivelul antebraţului stâng şi al spatelui.

Victima fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, unde a rămas internată.

Poliţiştii i-au întocmit agresorului un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului.

FOTO: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax