Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru furt prin metoda „împrietenirii”. Un tânăr din Alba Iulia a sustras un televizor şi bani din casa unui „coleg de pahar”

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn tânăr de 28 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a furat un televizor şi bani din casa unui bărbat cu care a băut într-un bar. A intrat în locuinţă după ce i-a furat cheile.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă, prin metoda „împrietenirii”. Tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu păgubitul, iar la un moment dat, profitând de neatenţia acestuia, i-a sustras cheile de la locuinţă.

La data de 24 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe V.R.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă ce a fost reclamată poliţiei în 19 noiembrie, seara.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în 19 noiembrie, între orele 16.45-17.00, în timp ce se afla într-un bar din Alba Iulia, a sustras cheile unui bărbat de 62 de ani, împreună cu care consumase băuturi alcoolice.

Ulterior, s-a deplasat la locuinţa acestuia şi a sustras un televizor şi suma de 500 de lei.

Faţă de V.R.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax