Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru conducere fără permis. Dosare penale la Alba Iulia şi în comuna Unirea

Publicat

actiune politia rutiera Doi bărbaţi din Alba sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi de poliţişti, în timp ce conduceau autovehicule, fără a avea permis. Unul dintre ei a fost oprit în trafic la Alba Iulia, iar celălalt în comuna Unirea.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 5 mai, în jurul orei 7.50, poliţiştii Postului de Poliție Unirea l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comună, în timp ce circula cu un moped, pe strada Parcului, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculau sau înregistrat.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea fără permis.

Tot vineri, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, din luna aprilie 2017, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax