Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Certificatele de medic specialist vor fi transmise de Ministerul Sănătății către DSP, până la sfârșitul săptămânii

Publicat

medici spital

medici Certificatele de medic specialist pentru cei aproximativ 3.000 de candidați care au susținut examenul de specialitate în toamna anului trecut vor fi transmise de Ministerul Sănătății către Direcțiile de sănătate publică, până la sfârșitul acestei săptămâni.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății publicat pe site-ul instituției, pentru medicii specialiști care au solicitat eliberarea certificatului de la minister procedura va demara cu data de joi, 8 ianuarie.

„Eliberarea documentelor se va face în zilele de marți și joi ale săptămânii în intervalul orar rezervat programului cu publicul 11,30-14,00. (…) Ca urmare a respectării prevederilor legislative menționate, nu există nicio întârziere în eliberarea acestor documente”, precizează MS.

Conform Ordonanței nr. 18/2009, eliberarea certificatelor de medic specialist se face numai după încheierea stagiului de pregătire în rezidențiat, respectiv după data de 31 decembrie a fiecărui an, pentru seria de medici care au promovat examenul de specialist în sesiunea din luna octombrie.

Sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax