Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Sute de albaiulieni, poftiți să viziteze parcul din șanțuri. Traseele Sud și Est ale Cetății au fost deschise circuitului turistic

Publicat

Sute de albaiulieni şi-au dat întâlnire, sâmbătă, în faţa Porţii a V-a a Cetăţii Alba Carolina, pentru a participa la inaugurarea Parcului din interiorul şanţurilor fortificaţiei şi a parcurge alături de oficialităţi Traseele de Sud şi Est, deschise circuitului turistic. Tot sâmbătă, administraţia locală a dat în folosinţă locuitorilor municipiului o parte din Cetatea în curs de reabilitare, cu promisiunea că, până la 1 mai, toate lucrările vor fi finalizate, iar Traseul de Nord va putea fi şi el vizitat.

Incursiunea în istoria unei fortificaţii revitalizată din bani europeni a demarat în faţa Porţii a V-a, unde primarul Mircea Hava a tăiat oficial panglica şi i-a poftit pe albaiulieni în Cetate. Nu puţini au fost cei curioşi să admire locurile de promenadă, arbuştii, florile şi toate acele investiţii despre care, până acum, au citit doar în presă. Alaiul de oameni a fost întâmpinat cu onorurile Gărzii Cetăţii, care i-a condus de-a lungul întregii plimbări. Primarul municipiului i-a asigurat pe cetăţeni că nu vor trebui să plătească taxă pentru a se bucura de oraşul lor şi că de acum înainte Cetatea va putea fi vizitată la pas.

În interiorul Parcului au fost plantate peste 80 de specii de flori, dar şi mesteceni, salcâmi, brazi şi molizi argintii, magnolii şi ienuperi. Potrivit reprezentanţilor „Grup Corint”, noul parc este conceput sub forma unei grădini dendrologice ce completează conceptul arhitectural istoric al Cetăţii. Conducerea Primăriei ne-a informat că pe aceste trasee au fost plantaţi aproximativ 700 de arbori şi arbuşti şi că la finalizarea Traseului Nordic vor putea fi număraţi peste 1.200 de pomi.

Aşa cum era de aşteptat, militanţii Parcului Custozza au fost şi ei prezenţi la inaugurare. Liberalul Florin Roman a ţinut să facă o declaraţie publică: „Ceea ce este cel mai regretabil este că acel parc minunat de care se vorbea nu există. Este regretabil că am fost minţiţi, că primarul nu i-a dus pe oameni în Parcul Custozza să vadă cum se taie copaci bătrâni de 100 de ani. Întradevăr albaiulienii merită o astfel de investiţie, doar că aici vorbim de un preţ exorbitant. Să vedem ce va fi aici vara. Când în oraş vor fi 40 de grade, în aceste zone salariene vor fi undeva la 50 de grade. Nu există un loc în şanţuri unde se poate sta la umbră. Din păcate, Şanţurile din Alba Iulia au fost confiscate de un grup de interese, iar sloganul lor este I love u, money”.

În ciuda zvonurilor vehiculate vineri, la inaugurare nu a participat nici un reprezentant de la nivel naţional.

[media id=274 width=320 height=240]

[media id=273 width=320 height=240]

[nggallery id=63]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

51 Comentarii

51 Comentarii

  1. Makavelis

    sâmbătă, 09.04.2011 at 15:08

    nu ma pricep la estimari – au fost peste 2000 de oameni?

    • Dan

      sâmbătă, 09.04.2011 at 16:08

      Numara si tu : cati anagajati sunt in Primarie, cati elevi sunt la LM, cati batrani sunt la Camin (scade-i pe cei imobilizati la pat, ca pe ei i-au sustras, cu greu), angajatii Grup Corint. Pe cei de la Florea si Elis i-ati adus? Iti iese? Mai adauga ceva membrii pdl , niste gura-casca care n-au de lucru pe-acasa sambata dimineata. Hai ca iti iese, vezi? Pacat ca esti prea tanar sa fii prins incolonarile de pe vremea lui Ceasca- acolo ne dadeau si stegulete si trebuia sa si cantam! Ce ti-ar fi placut! dar vezi, se intorc vremurile…

      • Crisenelu

        sâmbătă, 09.04.2011 at 21:08

        In orice film politist, politistul asteapta in general sa se intample crima si o rezolva dupa aia, tu ai rezolvat-o inainte, cred ca este o performanta.
        Oricum ce spui tu este in felul urmator, daca nu lucrezi nici la primarie, nici la grup corint, nici nu esti elev la LM, nici batran la azil si ai fost azi acolo inseamna ca ai fost platit sa mergi si sa spui ca e frumos, nu?
        Cred ca ne jignesti pe cei care dorim sa ne plimbam in aer liber si sincer, ma bucur ca ai decis sa stai in casa pentru ca nu doream sa vad oameni ca tine acolo. Sai in casa si comenteaza ca e bine. Eu nu am fost platit sa merg, mi-a placut pe acolo si cred ca daca intrebi orice om care are o afacere in orasul asta daca isi doreste turisti care sa vina in oras vei avea un raspuns care te va surprinde…. Sherlock.

  2. Luc

    sâmbătă, 09.04.2011 at 15:19

    1.Trebuie puse indicatoare pentru pista de biciclete si aleea pietonilor… sunt multi care se plimba pe pista de biciclete…poate asa se mai civilizeaza unii.
    2.Acces-ul auto: acesta ar trebui sa fie STRICT limitat… nu as vrea sa vad motoare turate si toti baietasii cu masina in Santurile Cetatii.

  3. popescul

    sâmbătă, 09.04.2011 at 15:22

    sa zicem pana in 2000.

    • admin

      sâmbătă, 09.04.2011 at 15:25

      :)) opozitia o sa spuna: peste 10…

      • Dan

        sâmbătă, 09.04.2011 at 15:43

        Daca numeri angajatii din Primarie cu familiile si membrii pdl din judet plus amaratii de LM-isti care n-au ce face trebuie sa execute ordinul, probabil ajungi la cifra asta. Daca ii intrebi sincer cati au fost din convingere si dragoste de santuri sa vada cum se asorteaza culoarea ierbii cu cea a pavelelor , pe vantul asta si intr-o zi in care majoritatea au de lucru pe acasa, ajungi la putin peste 10. Asta asa, to keep it real…

  4. Makavelis

    sâmbătă, 09.04.2011 at 15:27

    @admin: :)) maxim 300, ca sa nu fie mai multi decat la protestul din Custozza

    • Dan

      sâmbătă, 09.04.2011 at 15:57

      Da, da uite-i si pe angajatii grup Corint, nenea cu excavatoru’, cativa „dulai” de la paza…m-ati convins, a fost pe bune! No gata , ati castigat la numar! Fericit ca esti apolitic si impartial?

    • admin

      sâmbătă, 09.04.2011 at 16:07

      ….iar puterea ar trebui sa spuna peste 6500 ca sa fie peste numarul celor care au semnat petitia. Fiecare trage la numar…:))

  5. mariusrusu

    sâmbătă, 09.04.2011 at 15:33

    Cu mici excepţii, lumea se declară mulţumită de ceea ce a văzut azi în Şanţurile Cetăţii pe traseul sudic şi pe cel estic. Cetatea prinde viaţă.

  6. Dan

    sâmbătă, 09.04.2011 at 16:17

    „Cetatea prinde viata”, „cetatea prinde viata”, „cetatea prinde viata”, hai mai cu talent! De cate ori pe zi repetati fraza asta voi cei de la Grup Corint? Cand taiati factura si anexati devizul, ce scrieti pe el? „repetat cetatea prinde viata” x 100 buc x 3 lei ?
    Sunt albaiulian de cand ma stiu si pana mai ieri n-am simtit niciodata ca nu sunt acasa, ca Cetatea nu e a noastra, a oamenilor. Dar acum da, simt ca am pierdut-o definitiv si irevocabil – am sentimentul asta de cate ori trec pe acolo si vad placutele cu „Grup Corint”, cu angajatii lor, cu regulile lor peste care noi , cei care am trait aici dintotdeauna nu putem interveni. Trebuie sa ne placa ce ne spun ei sa ne placa, sa acceptam ce ne dau ei, din banii nostrii si ai europenilor , si sa le spunem bogdaproste. Asa lehamite nu mi-a fost de orasul asta niciodata.

    • Emanuel

      miercuri, 13.04.2011 at 18:49

      Daca ti-e lehamite muta-te in alta parte. Poate tie ti-ar fi placut sa te plimbi prin santurile Cetatii cand erau balarii, moloz si gunoaie. De ce spui ca Cetatea nu e a albaiulienilor? Nu te poti plimba prin Cetate? Nu iti place numele firmei care se ocupa de lucrari? sau e vorba de munca de partid?

      • Dan

        miercuri, 13.04.2011 at 20:23

        Stii tu vorba ca nu mor caii cand vor cainii. Am rabdare, poate o sa-mi treaca starea de lehamite sau poate va promoveaza pe voi, dupa modelul rusesc.

  7. Diavolo

    sâmbătă, 09.04.2011 at 16:30

    Am si eu o intrebare : inteleg de pe forumuri, de la specialisti ca un parc sub 1 ha, 10 ha sau mai stiu eu cat, nu poate fii socotit parc. Acuma intrebarea care ma chinuie, un parc fara copaci poate fii socotit parc? Multumesc pentru indulgenta, dragi forumisti avizati.

  8. toma

    sâmbătă, 09.04.2011 at 16:50

    Pai, stimabile, daca reabilitarea s-a facut pe bani europeni (care nu mai trebuie returnati) de ce mai pui matale taxa ?

    • admin

      sâmbătă, 09.04.2011 at 16:54

      Citeste articolul. Hava a spus ca nu va fi taxa…

      • antitaxa

        sâmbătă, 09.04.2011 at 22:30

        Dar de cite ori nu a mintit?:)

      • toma

        duminică, 10.04.2011 at 10:07

        Da, uitasem. Traseul celor trei fortificatii s-a privatizat…El apartine de …Mamut.

    • homer

      sâmbătă, 09.04.2011 at 22:17

      reabilitarea nu s-a facut numai pe bani europeni.S-a facut si pe banii statului, pe cofinantarea primariesi si, foarte important, aproape 3 milioane de euro platite de primarie pentru cheltuieli neeligibile.asta ca sa se stie ca primaria baga bani si corint profita

  9. HH

    sâmbătă, 09.04.2011 at 20:44

    CRED CA AR TREBUI SA FIE CAM INGRIJORAT HAVA, A FACUT BAIE (DE MULTIME ), DAR NU IN APA CURATA. MAJORITATEA (80%) AU FOST DE LA PARTID, GRUP CORINT, CENTRUL DE ZI PENTRU VARSTNICI DIN SUBORDINEA PRIMARIEI, LICEUL MILITAR…, PUTINI ” ALBAIULIENI ‘.
    NU AM VAZUT PARCUL DESPRE CARE VORBEA, PENTRU CARE VENISEM. AM VAZUT UN LOC CURAT, PAVAT 60%, IARBA PE MARGINE, ARBUSTI ORNAMENTALI, 3-4 COPACI SI VREO 20 COPACEI CARE VOR FI COPACI PRIN 2030.
    DAR PARCUL, UNDE ATI ASCUNS PARCUL ?!!

  10. Orban

    sâmbătă, 09.04.2011 at 21:08

    Deci sa inteleg ca alde Buglea si Roman semneaza acum cu Dan? Dragi liberali, sunteti patetici!!! M/as fi asteptat sa apreciati ce s/a facut si sa porniti un razboi pe o alta tema.Voi nu va dati seama ca va atrageti ura celor care au venit su ramas uimiti de frumusetea locurilor??? Cine va consiliaza? Asa vreti voi sa il bateti pe Hava? Imi pare rau sa o spun dar aveti o tactica proasta.Se vede ca ati rupt contactul cu oamenii.Teme false precum taxa de acces in cetate si alte gainarii fac din voi niste caraghiosi.Imi pare rau pentru ca eu cred inca in Crin Antonescu.As fi vrut ca si voi Florin Roman si Aatanasiu sa va rificati macar la jumatate din valoarea lui.

  11. anton

    sâmbătă, 09.04.2011 at 22:28

    Pe comentarii au aparut postacii de serviciu ai Corintului:
    Andrei Dobra
    Marius Rusu
    Liviu Stanciu
    Bravo baieti, scrieti numai sa nu incurcati biletelele, sa scrieti de bine despre Gold Corporation (ca si pentru ei ati primit avantaje).Tema este acum cei care nu il iubesc pe primar.Daca Florin Soare doarme nu are cine sa va coordoneze:)

    • admin

      sâmbătă, 09.04.2011 at 23:14

      @anton. fara acuzatii nefondate. aici fiecare scrie asa cum simte. ce, trebuie , musai sa gandeasca asa ca tine ca sa-i scoti de pe statele de plata de la Corint?

    • jorjh

      duminică, 10.04.2011 at 12:47

      bine ba andrei, marius si liviu ca voi va scaldati in bani primiti de la partide grup corint si gold corporation si de mine a-ti uitat, rusine sa va fie

      • Dan

        luni, 11.04.2011 at 18:00

        Te-angajeaza si pe tine cand mai faci progrese cu ortografia;)

        • jorjh

          miercuri, 13.04.2011 at 14:51

          diabia astept inacest caz pentru ca vriau sa fac bani si eu

          • Dan

            miercuri, 13.04.2011 at 20:34

            Hai ca nu te-ai prins. In limba romana , „ati” e auxiliarul „a avea” in formarea perfectului compus al altor verbe. „A-ti da foc la caruta” implica un infinitiv „a da” si un pronumele „tu” declinat. Na, comprende Jorge? Cu placere.

          • Emanuel

            joi, 14.04.2011 at 01:19

            jorjh, sa vii sa iti iei plata. Tie, dupa cum bine stii, iti dam cucuruz. Sa vii cu saci pregatiti. Iar lingourile de la Gold Corporation sa le imparti cu baietii, te rog.

  12. popescul

    sâmbătă, 09.04.2011 at 22:55

    domnu’ dan, va tine cineva cu forta aici? eu unul, m-as muta in cluj de exemplu, ca cica acolo ar fi alt nivel, alta lume, doar ca nu-mi place si raman aici. m-as muta in olanda, am auzit ca e misto cu ierburile alea, doar ca nu-mi place limba (vorbesc aia de zici ca te scuipa) asa ca raman aici. vad ca dumneavoastra nu va place orasu’ asta si nu inteleg de ce ramaneti aici?

  13. Dan

    duminică, 10.04.2011 at 09:57

    daca tu si altii de teapa ta (baietasi de cartier cu sapca, dorei coborati din varful muntelui pentru care toaleta in casa si beton pe poteca inseamna maxim de civilizatie), musai sa raman si eu si poate inca cativa care gandesc ca mine ca sa mai ridicam nivelul. Plus ca e orasul meu inainte de a fi al vostru, ma mut cand vreau eu, nu cand imi sugereaza un neica nimeni, baiat de cartier cu mari realizari, gen un blog.

    • Dan

      duminică, 10.04.2011 at 09:59

      daca tu si altii de teapa ramaneti, ca nu va place altundeva – probabil undeva unde e nevoie de un talent si munca ca sa reusesti, nu sa ai un blog si sa primesti bacsisuri de la stapanii orasului…

  14. Andi

    duminică, 10.04.2011 at 11:33

    Nici mie nu imi place ce se intampla in oras, dar asta ar insemna ca trebuie sa ma mut? Eu vreau sa va mutati voi, Hava & co., pedelei, corinti si sabai, bloggerii de doi lei si postaci de serviciu.

  15. HH

    duminică, 10.04.2011 at 20:30

    PRIMARUL HAVELIS ISI BATE JOC DE CETATENI, I-A CHEMAT SA LE ARATE PARCUL, DAR ACESTA EXISTA DOAR IN IMAGINATIA SA.

  16. Makavelis

    duminică, 10.04.2011 at 23:50

    @Andi: si eu m-as muta, ca nu sunt locuri de munca, ca salariile-s penibile, ca 90% dintre patroni sunt niste tarani ajunsi bogati, ca nu sunt spectacole decente, ca nu prea vad evenimente care sa-i adune pe tineri (altceva decat lautari si mici cu bere), nu sunt… multe. Macar in Cetatea aia sa faca ceva

  17. dani

    luni, 11.04.2011 at 08:44

    Domnilor, cum puteti vorbi numai „pe minus” ? In cate locuri de genul ati fost in Romania? Nu ma intereseaza cine sau care a facut sa fie atat de superb locul ce mai ieri era in paragina si azi e o oaza ! Clujul nu are asa ceva, Timisoara e praf in ochi, alte orase la fel, noi in schimb comentam si barfim in loc sa ne bucuram de ceava ce nu mai vezi decat pe la vecini, peste hotare!

  18. dani

    luni, 11.04.2011 at 09:05

    Batjocura!!! Domn’ cu palarie! Nu stiu cine esti si cum te numesti dar tu-ti bati joc de mine si de familia mea!!!! Cum iti premiti sa spui ca eu si cu toti ai mei plus prieteni si vecini, toti am fost adusi cu „forta” , cum iti premiti sa faci asemenea comentarii???? Oare nu m-am intalnit eu cu vecinii mei, cu alti cunoscuti acolo? Clar ca si ei au fost „adusi cu forta” !!! Cata nesimire!!!

  19. stim si noi ceva

    luni, 11.04.2011 at 09:35

    pe site-ul acesta se cenzureaza postarile pentru ca posturile portocalii sa para mai multe. Postacii angajati de hava si coordonati de Florin Soare se reped sa ridice in slavi „realizarile”primarului si sa denigreze orice parere contrara. Postacii de serviciu – Andrei Dobra, care se multumeste cu doua eugenii si injura sau lauda pe oricine, Liviu Stanciu -recompensat cu un post de director si acum isi plateste datoriile, Marius Rusu -in loc sa puna cabluri pe stilpi pentru Vianet are un post caldut la UAB……astia sint postacii care semneaza cu diferite nume si injura pe toti care nu pupa mina primarului si a sponsorului Sabau….Toate astea ei le fac din convingere.Din convingerea ca cine are bani are dreptate

    • admin

      luni, 11.04.2011 at 12:15

      Da, cenzuram nesimtirea, injuraturile , acuzatiile nefondate si multe alte chestii care nu au legatura cu o polemica civilizata. Si inca ceva, daca tot arati ca le sti pe toate si faci dezvaluiri despre unul si altul care posteaza aici, iesi cu numele tau adevarat nu te ascunde in spatele unui user inventat.

  20. Liviu Stanciu

    luni, 11.04.2011 at 15:12

    Stimabili domni,

    Daca in imaginatia domniilor voastre credeti ca as avea timpul necesar si nervii de otel sa postez comentarii la niste articole pe care nu am intotdeauna rabdare si vreme sa le citesc, va inselati.
    Cu toata sinceritatea, va spun ca pe acest site de stiri am scris maxim 7-8 comentarii (cele mai multe la articolul-invite despre Parcul Custozza), pe ziarulunirea.ro niciunul, iar pe informatiadealba.ro probabil vreo doua, insa acum cativa ani.
    Daca ati fi citit cu atentia cuvenita articolul despre Parcul Custozza, ati fi vazut ca am avut o pozitie echidistanta.
    Daca am pus niste imagini si am scris ca se va deschide Parcul din Santurile Cetatii, am facut-o pentru ca asa am VRUT, nu pentru ca as fi fost platit sa fac asta.
    Daca imi plac lucrurile care s-au facut in Cetate, imi plac nu pentru ca cineva ma imbie cu bani, ci pentru ca pur si simplu POT AVEA o parere personala, o viziune, o atitudine libera, intr-un spatiu la fel de liber, cum este blogul.
    Daca dumneavoastra aveti taria necesara si simtiti nevoia sa criticati, faceti-o, insa nu jigniti. Argumentati, sustineti, dezbateti.
    Personal, nu simpatizez cu nicio culoare, desi am admirat discursul lui Crin si l-am considerat potrivit in 2009.
    Il respect pe dl. Roman Florin, cunosc membri PNL cu care ma inteleg apolitic ok, respect initiativele lor, insa in aceeasi masura consider ca nu este normal sa fiu jignit pentru ca imi place Cetatea, pentru ca efectiv cred in faptul ca in iunie Santurile or sa fie verzi sau pentru ca, pentru mine, Custozza nu are absolut nicio semnificatie nostalgica, ecologica sau de alta dimensiune.
    Sunt ferm sigur ca jignirile dvs. nu vin din partea oamenilor din conducerea partidului, desi, asa cum afirmati dvs. ca sunt platit sa spun asta si aia, as putea acuza si eu ca sunteti platiti sa loviti unde trebuie.
    Nu afirm asta dintr-o stima pe care o am fata de oamenii care au initiative in partidele locale.
    Cat despre faptul ca eu, impreuna cu alti bloggeri din oras, mancam eugenii de la Mircea Hava, dati-mi voie sa va marturisesc ca nu-mi plac mancarurile amare, mai ales cu gust politic.
    Daca am fi ajuns atat de importanti incat sa ne plateasca Primaria, PD-L, PNL (cum s-a vehiculat cu putin timp in urma si cand dl. Florin Roman s-a deyis cu demnitate de postacii cu fler de o anumita tendinta), RMGC, asa cum sunt convinsi multi oameni din presa, pe care i-am respectat, chiar daca n-am avut niciodata ocazia sa le-o arat, si SC Grup Corint, credeti-ma, am fi aflat pana acum.
    Ma repet, m-am repetat si pe blog: domnilor, cine suntem noi sa sara acesti colosi fianciari cu banii pe noi?

    Daca ati avut rabdarea sa cititi pana aici,

    Respect.

    • tempera

      luni, 11.04.2011 at 18:05

      Eu cred ca sunteti singurii care promoveaza cetatea aproape dezinteresat, singurul interes fiind cel de albaiulian care isi doreste un oras mai viu, cu mai multe oportunitati de tot felul. Ma mir doar de Roman, care, desi afirmi ca s-a dezis de postacii lui, azi la radio parea pe acceasi lungime de unda cu ei.

  21. stim si noi ceva

    luni, 11.04.2011 at 16:03

    daca cenzurati nesimtirea, injuraturile, acuzatiile nefondate, inseamna ca trebuie sa va cenzurati pe voi, in frunte cu admin-ul de serviciu din noaptea asta (andrei). Ati pornit pe net insinuari, atacuri nedemne, campanii de presa sub bagheta lui Florin Soare si v-ati potolit putin doar atunci cind ati vost demascati. Deci, nu acuzati pe nimeni cind chiar voi sinteti cei care jignesc si ataca sub mantia anonimatului.

    • admin

      luni, 11.04.2011 at 16:34

      Bati campii rau amice…ce spui tu nu are nici o noima. Ce are adminul cu blogurile si comentariile…?

  22. Bart

    luni, 11.04.2011 at 18:05

    In primul rand domnul Liviu Stanciu tine sa ne faca precizarea ca e un om ocupat, ce cu greu coboara de la mansarda preocuparilor sale elevate sa discute cu noi, prostimea. Ar trebui sa ii fim recunoscatori printului pentru asta. Multumim, Majestate! Dumnealui sustine apoi niste ineptii, pentru ca asa VREA si pentru ca asa ii PLACE, dar cere altora argumente si respect. Are o parere personala, chipurile, si vrea respect! Tine sa ne impartaseasca si din experienta sa de viata, despre alegerile si trairile sale interioare iar noi, prostimea ar trebui sa cautam inlauntrul nostru resursele pentru a-l intelege pe acest ganditor adanc. „Ma repet, m-am repetat si pe blog”… adica noi se presupune ca ne luam ratia zilnica de lumina de pe blogul Mariei Sale. Cat despre bloggeri, ei nu sunt chipurile in cardasie, dar mereu cate unul vorbeste in numele tuturor. Ia spuneti, domnule Liviu Stanciu, e genialul blogger Andrei Dobra inrudit cu Emanuel Dragusin, alt blogger devenit latrator pentru Corint? Ce tot vorbeste administratorul de acuzatii nefondate? Ia pune domnule mana si cerceteaza! Nu vedeti ce monstri cresc astia pe langa ei? E noua generatie de purtatori de cuvant de pe la institutiile orasului si ale judetului.

    • admin

      luni, 11.04.2011 at 20:57

      @bart. De ce sa cercetez ceva care nu ma intereseaza? Daca va deranjeaza bloggerii, nu-i mai cititi.. Daca sunt platiti sau nu, care-i problema? Ce obligatie morala au ei fata de idealurile voastre, oricare ar fi ele, politice, sociale, samd? Ce va deranjeaza? Ca sunt cu ceilalti si ca nu sunt cu voi? Foarte bine, care este problema, ei pot fi cu oricine…Ca nu le place Custozza? Foarte bine, nu le place .. si ce-i cu asta? Ca tie iti place? Sa fii sanatos..un gest frumos sa fi de partea copacilor seculari. Lor le place Cetatea si voua nu? Fiecare cu gusturile lui… Ce ma pui tu sa cercetez? Daca sunt platiti? Ti-e teama sa nu fi fost corupti cu o bere si o pizza? Cerceteaza tu.. pe mine nu ma intereseaza. Aaaa… si apropo, ziceai de purtatori de cuvant… mai trebuie sa creasca si altii noi.. ca astia vechi mai au putin si ies la pensie…

    • Makavelis

      luni, 11.04.2011 at 22:54

      Bart, da-mi trei argumente pentru afirmatia, cum ca as fi latrator la grup corint
      Si nu, ca imi place cetatea nu e argument. Si da, Emanuel mi-e var.

    • Liviu Stanciu

      marți, 12.04.2011 at 16:00

      Stimabile Bart,

      Da-mi exemplu de ineptii in ceea ce am afirmat. Te rog. „Are o parere personala, chipurile, si vrea respect” – domnule, daca nici pentru o parere personala nu mai trebuie sa existe respect, atunci de ce ne mai consideram o natiune libera si neatarnata?
      Da-mi exemplu de cateva „experiente de viata” pe care le-as fi adus in discutie in comentariul anterior. Te rog.
      Nu cred ca esti persoana care sa citeasca bloguri. Retrag invitatia de a intra sa vezi ce-am repetat acolo.
      Din cate vad, esti un om invatat, scrii corect, esti elevat, dar ai ceva cu mine. Te invit la o conversatie pe mail, in cazul in care accepti o provocare de acest gen. Poate lamurim niste lucruri.
      In cazul in care consideri in continuare ca spun ineptii si nu esti de acord cu o polemica civilizata pe ce subiect vrei dumneata, nu-mi ramane decat sa-mi cer iertare ca exist si cuget.
      Te respect orice vei spune in continuare. Vad ca nu esti om care citeste carti postale. Probabil te-oi fi suparat vreodata cu ceva si acum s-a ivit o oportunitate de atac.
      Ce zici, putem converti oportunitatea asta intr-o disputa cordiala?

  23. doriANgrey

    luni, 11.04.2011 at 20:41

    Bai fratilor….eu nu am vazut niciun parc.Poate imi spune si mie cineva unde este??????

  24. Pingback: Partidul, hepatita, bloggeriiimea || Some things will never change

  25. robert

    luni, 18.04.2011 at 09:55

    ofticatilor, avem oras frumos si vi ciuda si nu vad de ce? pt k ii hava (pdl) primar,,….f bine k ii el, pana sunt altii ( psd si pnl) GURA MICA SI JOC DE GLEZNE. ceau

  26. larisa

    marți, 14.06.2011 at 20:07

    frumos discurs ribert, se vede ca esti pdl-ist! atata poti si dumneata!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax