Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetatea Alba Carolina, pentru a V-a oară la Târgul de Turism de la București. Alba Iulia, promovată gratuit la standul României

Publicat

cetatea alba carolina Și în acest an Alba Iulia participă la Târgul de Turism România la invitația Autorității Naționale pentru Turism. În al V-lea an consecutiv Cetatea Alba Carolina este promovată la târgurile de profil din România și Europa. Costurile participării Municipiului Alba Iulia la această ediție sunt suportate de Autoritatea Națională pentru Turism, ca și rezultat al desemnării municipiului nostru ca destinație europeană de excelență, în urma competiției EDEN ce a avut loc în 2012.

De la hoteluri la croaziere, de la sejururi exotice la tradiții populare românesti autentice, un mix care devine tot mai interesant de la o ediție la alta, la Târgul de Turism al României.  Ajuns la cea de-a XXXII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Deși mai puțin amplă, ca volum de oferte și număr de vizitatori decât ediția de primăvară, lucru obișnuit, conform profesioniștilor din turism, ediția de toamnă a T.T.R. are și argumentele sale. Unul dintre ele este Cetatea Alba Carolină, promovată în al V-lea an consecutiv la târgurile de profil din România și Europa.

Anul acesta Alba Iulia participă la TTR la invitația Autorității Naționale pentru Turism, ca partener al rețelei EDEN România. Întâlnirea de la Romexpo a marcat și prima conferință comună a zonelor și localităților premiate în cadrul EDEN.

S-au adus în discuție studii de caz, exemple de practici având ca scop consolidarea statutului de destinație turistică de excelență și promovarea identității în funcție de tipologia turistică specifică fiecărui partener.

Alături de specialiștii ANT, reprezentanții Municipiului Alba Iulia și-au prezentat argumentele, oferta turistică și perspectivele pentru 2015.

“ Sunt bucuros că rezultatele acordării, în urmă cu doi ani, a distincției de destinație europeană de excelență, nu s-au oprit la o diplomă, aplauze și poze la momentul respectiv. Iata, și în 2014, la cel mai important eveniment turistic național, Târgul de Turism al României, se contează pe Alba Iulia atunci când se promovează turistic România. Includerea orașului nostru în rețeaua EDEN, având girul Comisiei Europene, ne onorează și ne dă confirmarea că suntem pe drumul corect, european” spune Mihai Coțer, reprezentantul Municipiului Alba Iulia la aceasta ediție a TTR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax