Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: Abonamente cu reducere pentru elevii și studenții care fac naveta cu trenurile Regio și InterRegio

Publicat

Elevii şi studenţii care merg zilnic cu trenul pentru a ajunge la cursuri au reducere 75 la sută la abonamente pe trenurile Regio, şi de 50 la sută pe trenurile InterRegio, informează CFR Călători, în contextul pregătirilor legate de începutul de an şcolar/universitar. Abonamentele de călătorie lunare pentru elevi / studenţi, se emit până la distanţă de 300 km, pentru trenuri regio.

Abonamentele lunare pentru elevi sau studenţi sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate, se eliberează elevilor pe baza carnetelor de elev respectiv studenţilor pe baza legitimaţiilor de reducere transport, vizate pentru anul şcolar în curs, pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii.

Elevii din clasele pregătitoare (clasa zero) care nu primesc carnete de elev ci doar adeverința pot sa-si achiziționeze si sa călătorească cu legitimaţii de călătorie de tip  Abonament de elev pe baza adeverinței de elev  pentru clasa pregătitoare.

CFR Călători recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/dinspre locul în care învaţă.

Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20% şi 30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75 la sută reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student „reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Elevii şi studenţii beneficiază totodată de o reducere de 50% la abonametele pe trenurile InterRegio din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plăteşte pentru un abonament pe o distanță de 0-10 km – 36,75 lei, 10-20km- 42 lei, 21-30 km-47,25 lei. Pentru un abonament Alba Iulia- Cluj Napoca un student va plăti un abonament lunar de 168 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax