Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR: Recomandare de călătorie către Viena. Pasagerii din România sunt sfătuiți să nu schimbe trenul în Budapesta

Publicat

În contextul situației migranţilor din Ungaria, CFR Călători recomandă pasagerilor din România, care doresc să ajungă la Viena sau către alte destinații din Europa, călătoria cu trenul IR 346/347 „DACIA”, fără schimbarea trenului în Budapesta.

Citește și Trenul direct Cluj Napoca – Viena va intra în circulație în 9 decembrie. Cât costă biletele

Prețul pentru o  călătorie București Nord – Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 Euro la vagon clasa a 2-a și de la 49 de euro la vagon cușetă.

tren_resizeBiletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena și pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei, sau pot obține informații la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului CFR din stații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax