Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Chetă în Consiliul Local pentru echipa de Juniori B de la FC Unirea Alba Iulia. Fiecare a „donat” câte 120 de lei

Publicat

Juniorii B ai echipei de fotbal Unirea Alba Iulia se vor putea deplasa la turneul din Ungaria, însă nu o vor face pe banii alocați din bugetul local, ci pe ai consilierilor. Proiectul de hotărâre care s-a aflat pe masa acestora în ședința de vineri, în care clubul de fotbal solicita suma de 2.500 de lei pentru o deplasare în străinătate, a fost retras de inițiatorul acestuia, Rareș Buglea, la sugestia celorlalți consilieri și a primarului Mircea Hava, asta după ce s-a propus ca banii să fie adunați din buzunarele proprii.

Pentru a nu isca noi discuții sau probleme legale în ceea ce privește transferul de bani de la CL la o societate comercială, consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au decis să rezolve problema alocării unor sume de bani pentru echipa Juniorilor B de la Fotbal Club Unirea Alba Iulia, într-un mod diferit.

Aceștia au retras proiectul de pe ordinea de zi și au decis să adune bani chiar din buzunarele lor. Fiecare consilier împreună cu primarul și viceprimarul au pus câte 120 de lei fiecare pentru a aduna cei 2.500 de lei de care are nevoie echipa. Acesta este printre singurele „proiecte” la care niciun consilier din cei prezenți nu s-a abținut și nu a avut întrebări.

Juniorii B ai echipei Unirea Alba Iulia se vor putea deplasa astfel la turneul de fotbal Kubala Cup care va avea loc în perioada 7-10 iunie, în Ungaria.

Reamintim că în 2 iunie este programat un nou termen la Tribunalul Alba în dosarul finanțărilor publice de la FC Unirea. AICI, detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax