Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci tineri din Câmpeni, sancţionaţi de jandarmi, după ce au speriat localnicii cu zgomote „de război”

Publicat

masini jandarmi Cinci tineri din Câmpeni au fost sancţionaţi de jandarmi după ce au provocat o sperietură teribilă unor locuitori de pe străzile Cucului şi Calea Turzii din oraş.

În urma unui apel la 112, înregistrat joi, 10 martie, la ora 21.00, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe Dealul Ţânău din vecinătatea oraşului Câmpeni deoarece se auzeau zgomote puternice ce păreau a proveni de la arme de foc.

Cei mai afectaţi că au fost locuitorii de pe străzile Cucului şi Calea Turzii, iar unul dintre aceştia, speriat, a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Pe versantul dinspre oraş, jandarmii au depistat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, toate domiciliate în Câmpeni, care provocau zgomot cu ajutorul unui dispozitiv improvizat, ce funcţiona pe bază de carbid. Întrebaţi asupra motivului acestui comportament tinerii s-au justificat prin aceea că doreau să se distreze şi nu şi-au dat seama că au deranjat câteva zeci de familii.

Principalii vinovaţi au fost găsiţi Dan T. (21 de ani) şi Ilie T. (19 ani), fiind sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei, iar ceilalţi trei au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.

Tuturor, jandarmii le-au supus atenţiei pericolul la care s-au expus voluntar, scoţând în evidenţă faptul că o explozie a instalaţiei folosite ar fi putut să mutileze întreg grupul şi au insistat ca aceasta să fie dezafectată în prezenţa lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Felicitari

    vineri, 11.03.2016 at 11:14

    Daca mai trag, o sa sunam si de pe strada revolutiei.

  2. Frumos, domnilor!

    vineri, 11.03.2016 at 22:01

    Noi, rezidentii mai tineri ai orasului Campeni intelegem nemultumirea si frustrarea dumneavoastra, deoarece catelul dumneavoastra scump nu poate sa doarma. Sunt de acord cu faptul ca baietii au inceput cam repede, fiind dat faptul ca postul sarbatorilor pascale nu a inceput. Sa nu uitam totusi ca aceasta traditie aduce impreuna tinerii de zeci de ani. Imi amintesc de parca ar fi fost ieri cat de mandrii eram cand ziceam ca mergem „la puscat!” . Cum caram in spate tevile grele de fier , carbidul in butoaie, apa in canistre pana in varf de deal pentru cateva ore de distractie. Aceasta traditie se intalneste rar si doar in „tara motilor” o mai gasim vie. In cazul in care dumneavoastra, domnilor si doamnelor, care sunteti deranjati de „zgomotele <>” va invit politicos sa mutati la Muntele Mare la o stana si acolo veti avea parte de linistea pe care o doriti. Daca dumneavoastra credeti ca le iau apararea tinerilor, va inselati deoarece nu ii am la suflet pe flacai, dar nu pot ramane indiferent in fata acestei situatii.

    Cu stima, un concetatean care stie ce inseamna sa mergi „la puscat” .
    P.S. Sunt sigur ca agest gen de situatii se pot gestiona si fara ajutorul jandarmilor dar lenea, lipsa de tact si felul in care va exprimati lasa de dorit. Pe scurt, mai repede rezolvi cu vorba buna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax