|

VIDEO: Cine va fi urmașul lui Mircea Hava la Primăria Alba Iulia? „Am încredere într-un singur om, dar trebuie să își dorească”

mircea hava nicusor moldovanZvonurile referitoare la retragerea primarului Mircea Hava par să devină o certitudine, motiv pentru care chiar și edilul, care conduce orașul de mai bine de 20 de ani, se gândește pe cine ar lăsa „moștenitor”. Lista de oameni pe care îi consideră capabili să-i ducă mai departe „dinastia” este extrem de scurtă: conține un singur nume.

Nu mai este o noutate faptul că Mircea Hava dorește să se retragă de la Primăria municipiului Alba Iulia și probabil să candideze la europarlamentare, însă înainte de a pleca acesta va avea grijă ca urmașul mandatului să fie un om pe care îl consideră el potrivit.

„O să plec și eu odată și-odată, dar vă spun că n-o să apuce nimeni să țină un moment de reculegere după mine, pentru că o să am grijă de toți eu înainte”, a declarat primarul, la alegerile interne PNL Alba Iulia.

În ceea ce privește omul care-i va fi urmaș, Hava pare să fie foarte selectiv și în momentul de față are încredere doar într-o singură persoană.

„Din partid nu voi pleca niciodată, pentru că eu nu părăsesc așa partidul, dar când o să predau, treburile vor fi lăsate în ordine, oameni în care am încredere că pot să ducă totul mai departe. Am încredere în toți, dar în ceea ce privește preluarea mandatului, sunt sincer, și deocamdată e unul. Cred că vor mai crește oameni, acum eu am încredere în unul și el trebuie să își dorească lucrul ăsta și să știe ce îl așteaptă. Din câte îl știu, își va asuma pentru că așa trebuie.

Acesta nu a dat numele celui pe care l-ar vedea noul primar al municipiului, însă cel mai probabil face referire la city managerul orașului, Nicușor Moldovan, având în vedere că și-a pus problema că și persoana care va candida trebuie să își dorească și Moldovan nu și-a manifestat niciodată această dorință.

Legat de cei doi viceprimari, care cu siguranță vor să mai urce o treaptă în administraţie, în cazul în care Mircea Hava nu ar mai fi disponibil, situația este mai complicată, spune Hava.

„La ora asta chiar mi-e greu, pentru că am doi viceprimari care sunt buni. Unul cu mai multă experiență (Paul Voicu – n.r) și unul care crește bine (Gabriel Pleșa – n.r.). O să văd atunci, nici măcar prin gând nu-mi trece să-i spun cuiva ca el va fi. O să văd care va fi cel mai bine plasat și mai avem timp”, a declarat Mircea Hava.

În glumă, acesta a spus că poate se decide să candideze în 2020, „așa, ca să le fac în ciudă la unii”, care vor să îl vadă plecat.

PĂREREA CITITORILOR: La cine crezi că se referă Mircea Hava ?

Loading ... Loading ...

URL scurt: http://alba24.ro/?p=562077avatar Publicat de pe 24 aprilie 2017 şi actualizat pe 24 aprilie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

10 comentarii pentru “VIDEO: Cine va fi urmașul lui Mircea Hava la Primăria Alba Iulia? „Am încredere într-un singur om, dar trebuie să își dorească””

 1. Ar cam fi timpul sa mai lase si pe altcineva. Sunt cam multi elefanti adunati pe acolo.

 2. Primar va fi cel ales de albaiulieni, nu pe cine vrea d-nul Hava. De aia ii zice democratie si exista alegeri locale libere. Sa fie limpede !!!

 3. De ce nu avem și opțiunea ”niciunul”?

 4. Nicusor Moldovan va fi promovat si sustinut sa candideze la Presedintie…pe modelul Macron! Este tanar, imagine buna, toti banii europeni din Alba au fost adusi de el, are o sustinere foarte puternica de la Bruxelles si din partea mediului de afaceri la nivel inalt …..wait and see!

  • Ia verificati ce bani a luat de la Primaria Ocna Mures, orasul care se zbate in saracie, orasul lui natal. In aprilie 15.000 lei ( aprox 3000 euro)

  • Sigur, in cârcă a carat sacul cu bani. Au lucrat zeci de oameni la proiecte. Zeci! Nu i sterge nimeni meritele, dar terminați cu placa asta.

 5. Un aiurit si mosu asta. Arunca la gunoi toti membri de partid care au avut de tras in toate campaniile. Halal pozitie politica fata de cei ce te sustin. Ce sa caute manzu ala primar?

 6. NM, fiind o persoană deja implicată activ în procese ce țin de implementarea multor inițiative legate de dezvoltarea orașului, ar putea fi într-adevăr o persoană cu suficiente competențe în acest domeniu. Singurul risc fiind acela că, odată ajuns primar, ar putea fi absorbit de vârtejul birocrației și ar procedurilor politice, ceea ce i-ar putea compromite eficiența. Și atunci unde vom ajunge? Poate vine unul de la partid pentru asta (reprezentare politică, semnare hârtii – următorul om căruia mulți nu îi vor dori binele).

 7. Eu zic ca in Rares Buglea are cea mai mare incredere 😛

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
 • sebes: plata fara munca
 • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
 • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
 • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI