Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinematograful din Alba Mall, inaugurat după Paște. Albaiulienii vor putea urmări filme la ei în oraș

Publicat

Albaiulienii mai au de așteptat foarte puțin până când vor putea urmări cele mai noi producții cinematografice, chiar la ei în oraș. Cinematograful din Alba Mall este gata amenajat și așteaptă să se deschidă curând.

Potrivit reprezentanților Alba Mall, cinematograful 3D este aproape de a fi inaugurat, cele două săli fiind terminate deja. Astfel, cel mai probabil în săptămâna de după Sărbătorile Pascale, se va inaugura cinematograful.

Citește și FOTO: Scaune viu colorate și mese imprimate cu role de film la Cinema 3D din Alba Mall. Programul și câte filme vor rula săptămânal la cineplex

Lucrările la cinematograf au început încă din luna ianuarie. Acesta va fi amplasat în incinta Alba Mall, lângă supermarket și va avea o suprafață de 800 mp. Cele două săli, cu o capacitate totală de 220 de locuri, vor avea un design care cu siguranță va fi pe placul tuturor, cu scaune colorate și aparatură modernă care deja au fost montate.

După cum anunţau investitorii la începutul proiectului, preţurile pentru bilete vor fi începând de la 15 lei şi până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori.

Citește și FOTO: Cum va arăta CINEMATOGRAFUL 3D din Alba Iulia. Din martie, cele mai noi filme ajung în oraş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax