Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CJ Alba a devenit „eco friendly”. Consilierii au primit tablete pentru a renunța la teancul de hârtie

Publicat

Consilierii județului Alba vor fi nevoiți să se adapteze erei moderne și tehnologiei. Cei 33 de aleși locali au primit, la ședința de joi, tablete pe care să le folosească pentru analizarea proiectelor de hotărâre și pentru a renunța la teancul de hârtii pe are erau nevoiți să îl aducă la fiecare ședință. 

După ce au făcut un calcul și au realizat că prețul pentru xeroxarea dosarelor cu proiectele de hotărâri este destul de costisitor pe parcursul unui mandat de patru ani, reprezentanții CJ au decis că este momentul să devină eco friendly și să renunțe la hârtie, în favoarea unei variante moderne.

Așa s-a ajuns la concluzia că varianta cea mai bună este tableta. Fiecare consilier a primit câte un astfel de gadget pe care să îl utilizeze în timpul ședințelor de CJ.

Investiția a fost de 30.492 de lei, fiecare tabletă fiind în valoare de 942 de lei.

Consilierii au deja pregătit pe desktopul acesteia iconița de logare în platforma CJ Alba, pentru a vedea proiectele și ordinea de zi a ședințelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax