Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CJAS Alba funcţionează cu soft de rezervă

Publicat

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că, în zilele de joi, 13 ianuarie, şi vineri, 14 ianuarie, se suspendă activităţile de plată în numerar a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate şi de eliberare a adeverinţei de asigurat, din cauza problemelor tehnice la sistemul informatic.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Alba a luat însă toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea activităţii instituţiei, optimizând fluxurile legate de plată contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate şi de eliberare a adeverinţelor de asigurat, prin utilizarea unui sistem informatic de rezervă pe care-l va folosi până la rezolvarea problemelor la nivel central.

Astfel, joi şi vineri, persoanele fizice nesalariate, care au obligaţia de plată a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate la Casa de Asigurări pot face această plată la sediul instituţiei, care funcţionează după programul normal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax