Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CL va aloca 40.000 lei pentru costume de protecție a personalului medical de pe ambulanțele de terapie intensivă SMURD

Publicat

O sumă de până la 40.000 de lei va fi alocată din bugetul local pentru achiziționarea a 40 de costume de protecție pentru personalul medical de pe ambulanțele din Alba Iulia. Acesta este obiectul unui proiect de hotărâre aprobat luni, de Consiliul Local Alba Iulia, în cadrul unei ședințe. Această decizie vine după ce Ministerul Sănătății a repartizat, cu câteva zile în urmă, două ambulanțe de terapie intensivă  mobilă, în structura SMURD Alba. Banii vor fi alocați printr-un acord de asociere între Primăria Municipiului Alba Iulia și Spitalul Județean de Urgență Alba.

Primăria Municipiului Alba Iulia și Spitalul Județean de Urgență Alba au semnat un acord de asociere pentru sprijinirea proiectului „Creșterea eficienței intervențiilor medicale de urgență calificate în municipiul Alba Iulia”. Acesta este un proiect susținut de Ministerul Sănătății, SMURD, Ministerul de Interne, IGSU, Consiliul Județean Alba, Spitalul Județean de Urgență Alba, UPU SMURD Alba și ISU Alba.

„Pentru buna funcționare a serviciului de intervenție de urgență este nevoie de asigurarea echipamentului de protecție pentru personalul medical ce încadrează ambulanțele de terapie intensivă mobilă din structura SMURD Alba Iulia, care au fost repartizate cu doar câteva zile în urmă de către Ministerul Sănătății, cu sprijinul personal al domnului subsecretar de stat, dr. Raed Arafat. Structura UPU-SMURD acum se dezvoltă în municipiu nostru, iar buna funcționare a acestei structuri complexe de bazează pe colaborarea între instituțiile statului”, se precizează în proiectul de hotărâre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax