Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clement Negruţ despre renunţarea la candidatura pentru şefia PMP: „Sunt mai folositor partidului în echipă”

Publicat

clement negrut Liderul PMP Alba, Clement Negruţ a declarat joi, în cadrul undei conferinţe de presă, că a renunţat la candidatura pentru conducerea partidului la nivel naţional pentru că se regăseşte în moţiunea „România implicată – PMP partidul schimbării” depusă de cel care îi va lua locul Elenei Udrea, deputatul  Eugen Tomac şi totodată nu este pregătit să lase încă organizaţia de la Alba.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP a fost propus Siegfried Mureşan, care a semnat ca susţinător principal al proiectului.

Negruţ nu ştie dacă va ocupa tot funcţia de secretar general al partidului, dar în schimb a afirmat că în „boardul partidului ca vicepreşedinte mă regăsesc foarte bine”. Moţiunea lui Eugen Tomac trebuie suţinută de cel puţin 12 organizaţii judeţene şi se pare că una a şi câştigat-o, PMP Alba.

„Decizia mea de a renunţa la candidatură a fost luată de faptul că am ales să susţin o echipă, în condiţiile în care votăm moţiune şi nu uninominal. Acum partidul nu era pregătit pentru competiţie la nivel de masă, cu mai multe moţiuni. Ne-am aşezat toţi la masă, am ajuns la o concluzie cu moţiunea pe care Eugen Tomac ne-a prezentat-o. Ne regăsim cu toţii. Ne-am aliniat toţi în spatele acestei moţiuni şi vom încerca să dovedim că atât programul, cât şi echipa sunt bune”, a precizat Negruţ.

Pe lângă aceste argumente, liderul PMP Alba a spus că „am treabă şi acasă foarte mult. Fiind preşedinte de partid trebuia să mă mut în Bucureşti şi trebuia să las organizaţia de la Alba. Mulţi mă cunoaşteţi şi ştiţi că sunt un familist convins, mai greu cu Bucureştiul”. Negruţ consideră că este mai „folositor” partidului în echipă.

Săptămâna viitoare, în data de 8 februarie, la Bucureşti va avea loc congresul PMP, unde va fi ales noul preşedinte al partidului. Până în prezent, Negruţ a spus că moţiunea depusă de Eugen Tomac cuprinde cam toate ideile pe care alţi membri de partid au vrut să le includă în noul program politic, motiv pentru care nu s-au mai anunţat şi alţi candidaţi pentru scaunul de conducere.

Până vineri, moţiunea „România implicată – PMP partidul schimbării” va ajunge la toate organizaţiile din judeţele ţării. Proiectul trebuie să aibă susţinerea a minim 12 organizaţii judeţene ca să treacă de vot.

La congresul de la Bucreşti va fi prezentă şi o delegaţie din judeţul Alba formată din 11 persoane, care vor fi votate în cursul zilei de joi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax