Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ este curtat de PSD

Publicat

Gestul deputatului PDL de Alba, Clement Negruţ – de a demisiona din funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, la scurt timp după ce a fost ales şi de a spune pe nume lucrurilor care l-au deranjat la partidul din care face parte şi la acţiunile Guvernului – nu a trecut neobservat de partidele de Opoziţie.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu,  a lăsat o uşă deschisă pedelistului, considerând că are o gândire de stânga, în concordanţă cu cea social-democrată. „Apreciez gestul deputatului Negruţ, am apreciat şi gestul când a votat pentru moţiunea de cenzură. O să-l invităm să se alăture Partidului Social Democrat. Consider că gândirea lui este de stânga”, a precizat Dîrzu.

De când şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte PDL Alba, Clement Negruţ este mai deschis faţă de partidele de Opoziţie, chiar dacă în prezent nu şi-a anunţat intenţia de a părăsi PDL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax