Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clipe de panică pe Cluj Arena, în timpul meciului România-Spania. Ce spun autorităţile

Publicat

cluj arena Meciul România-Spania disputat duminică seară pe Cluj Arena nu a fost lipsit de incidente. Locaţia în care se aflau comentatorii şi jurnaliştii sportivi a fost cuprinsă parţial de un fum gros, din cauza unui scurtcircuit produs la tabloul electric de la casa liftului, din cauza suprasolicitării.

S-a instaurat teama, mai ales că jurnaliştii s-au trezit blocaţi, din cauza unei uşi care nu se deschidea.

O echipă de pompieri, aflată deja în stadion, pentru meci, a intervenit şi a înlăturat perdeaua de fum gros.

Reprezentanţii ISU Cluj au precizat că este vorba despre o suprasolicitare la instalaţia care deserveşte ascensoarele de pe Cluj Arena.

Acest incident vine în condiţiile în care partida România-Spania ar fi trebuit să se dispute pe Arena Naţională. Locul stabilit iniţial a fost schimbat, pentru că după tragedia din Colectiv, s-a descoperit că stadionul din Capitală nu avea autorizaţie ISU la incendiu.

“După începerea meciului de fotbal dintre Naționala României și Naționala Spaniei, la nivelul compartimentului tehnic, personalul societății a constatat un incident minor constând în aprinderea unui hard disk de la echipamentul de supraveghere video. Colegii au anunțat imediat pompierii detașați la eveniment și s-a intervenit pentru rezolvarea cazului.

Menționăm că incidentul nu a reprezentat pericol nici pentru angajații angrenați în organizare și localizați cel mai aproape de locația respectivă și nici pentru public, singurul inconvenient fiind fumul pe care îl degajă orice plastic supraîncălzit.

Ca măsură suplimentară, pentru securizarea zonei, a fost oprit și liftul din imediata vecinătate pentru o scurtă perioadă.

Nu au existat persoane rănite și nici pagube materiale deosebite”, au precizat reprezentanţii Cluj Arena.

Meciul România-Spania s-a încheiat la egalitate, 0-0.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax