Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Club Stage dă din nou tonul distracției la Alba Iulia. Guess Who, Grasu XXL, Cristi Stanciu și Marc Rayen redeschid sezonul petrecerilor, vineri și sâmbătă

Publicat


14222328_1244400635590723_99185241290378264_nSezonul estival s-a încheiat, însă la Alba Iulia evenimentele continuă. Clipe memorabile îi așteaptă pe cei cărora le-a fost dor de serile cu muzică şi distracție până la răsărit.

Club STAGE se redeschide vineri și nu o face oricum, ci cu două party-uri de zile mari. Guess Who, Grasu XXL, Cristi Stanciu și Marc Rayen sunt gata să „rupă” boxele, în cel mai mare club din oraș, la început de weekend.

Distracția se mută din nou în CLUB STAGE în această toamnă. Zilele de petrecere și concerte reîncep vineri la Stage, cu Guess Who și Grasu XXL, artiști care, de fiecare dată când ajung la Alba Iulia, cântă cu casa închisă.

Pregătirea pentru concert va fi asigurată de Moving Elements și MC Aner, care s-au întors cu forțe proaspete de pe litoral și cu mult chef de distracție.

Veștile bune nu se termină aici. Nu doar vineri vom avea parte de o super-petrecere, ci și sâmbătă, la „Casa Bacardi Music Tour”. Cristi Stanciu și Marc Rayen vor fi prezenți în Club Stage până dimineața, pentru a se asigura că nimeni nu stă jos.

Nu uitați. Vineri și sâmbătă, Alba Iulia mută distracția în CLUB STAGE.

Pentru rezervări sunați la: 0722/ 445. 002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax