Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Club Stage din Alba Iulia intră în vacanţă până în septembrie. Nu rata ultimele două petreceri din acest sezon, pe 27 aprilie și 5 mai

Publicat

După aproape doi ani de petreceri nebune, sute de shot-uri, mii de clienți care i-au trecut pragul și zeci de artiști care au concertat pe scena de la „Club Stage”, a sosit momentul pentru o pauză de relaxare, dar asta nu înainte de petrece încă două seri memorabile în cel mai mare club din oraș. Așadar, sâmbătă, 27 aprilie și duminică, 5 mai, albaiulienii vor putea să ia parte la cele două petreceri de oferite de Club Stage.

Întrucât toată lumea merită o pauză, Club Stage va intra în vacanță până în luna septembrie, când va reveni cu forțe proaspete, petreceri cu tematică, nopți de neuitat și artiști consacrați. Drept urmare, clubul vă invită în număr cât mai mare la ultimele două petreceri din acest sezon.

Aveţi ocazia să luaţi parte la cel mai tare show de animație, cele mai fresh hituri de club și cele mai bune oferte la băuturi. Sâmbătă, 27 aprilie și duminică, 5 mai la STAGE se deschide oficial vara.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax