Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clujeni cercetaţi pentru viol, tâlhărie, şantaj şi distrugere în Alba Iulia. Au pătruns cu forţa într-un apartament din oraş

Publicat

tineri

Doi clujeni sunt cercetaţi pentru viol, tâlhărie, şantaj şi distrugere, fapte comise în Alba Iulia. Poliţiştii i-au reţinut, joi, pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

G.R.A. (24 de ani) şi D.G. (22 de ani), Cluj-Napoca sunt suspecţi de comiterea infracţiunilor de viol, tâlhărie, şantaj şi distrugere, fapte comise în cursul lunii ianuarie 2012.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 6.30, cei doi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au pătruns, fără drept, în locuinţa unei cunoştinţe din Alba Iulia, după ce au distrus uşa de la intrarea în apartament.

În interiorul apartamentului se afla proprietarul, împreună cu prietena sa. Cei doi le-au sustras un telefon mobil şi au obligat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani, din Turda să întreţină cu ei relaţii sexuale.

Cei doi i-au pretins tinerei ca până în 28 februarie să le dea suma de 1.500 lei, o presupusă datorie, ameninţând-o cu violenţa.

Tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, care a dispus faţă de aceştia măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    vineri, 10.02.2012 at 11:04

    pentru ce fapte sunt cercetati…si ei au interdictie de a parasi localitatea numai…
    asai in romania..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax