Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNADNR anunţă transparentizarea companiei. Publică pe site bugetul, stadiul proiectelor de autostrăzi şi date privind comandamentul de iarnă

Publicat

autostrada sebes turda Site-ul Companiei de Drumuri și Autostrăzi ar urma să găzduiască informații actualizate la zi referitoare la activitatea companiei și stadiilor proiectelor de infrastructură, a anunțat directorul CNADNR, Narcis Neaga.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu ministrul Transporturilor și a evoluției CNADNR în ceea priveste transparentizarea activităților companiei, vom publica pe pagina web a Companiei stadiului proiectelor aflate în derulare, dar și a execuției bugetare aferente anului 2015”, a declarat Neaga.

„Solicitările venite din partea mass-media, dar şi a societăţii civile ne arată că e nevoie de mai multă deschidere, de transparenţă, si de ce nu, de colaborare în proiectele pe care le propunem si pe care le avem în desfăsurare”, a transmis Narcis Neaga într-un comunicat.

Astfel, începând de luni, 23 noiembrie, pe site-ul companiei se va regăsi bugetul de venituri si cheltuieli, după care vor urma: stadiul proiectelor de autostrăzi, al proiectelor de drumuri naţionale, dar si al variantelor de ocolire. De asemenea, Narcis Neaga transmite că vor fi actualizate informaţiile necesare şi utile privind activitatea comandamentului de iarnă.

„Consider că am avut multe de învăţat în ultima vreme din colaborarea cu societatea civilă, dar și cu reprezentanţii mass-media. Vreau să le mulţumesc celor care se implică pe forumul companiei (forum.cnadnr.ro), care vin cu idei, păreri si soluții concrete cu privire la principalul proiect de infrastructură: construcţia autostrăzii Sibiu-Pitești. Astfel de acţiuni pe care le-am demarat în ultima perioadă și rezultatele acestora ne motivează să continuăm procesul de transparentizare al activităţii companiei”, a mai transmis șeful CNADNR.

sursa: cnadnr.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aristotel

    marți, 24.11.2015 at 11:21

    Mai nesimtitule de Narcis Stefan Neaga sa faci asa bine sa publici pe site si cuantumul sporurilor salariale (de pana la 75%) pe care le incaseaza majoritatea trepadusilor din CNADNR CENTRAL si DRDP-URI CENTRAL pentru asa -zisele proiecte comunitare la care acestia lucreaza de ani de zile, conform faimosului articol 95 din CCM.
    Ne mai intereseaza sa publici si banii pe care i-au incasat-o directorii, sefii de departament, sefii de servicii pentru orele suplimentare efectuate peste programul de lucru.
    Sa mai publici si ce masuri ai luat impotriva taxatorilor de la agentiile de control si incasare/agentiile de incasare, care au fost prinsi fraudand sistemul de incasare si pe care I-ai facut scapati.
    Pentru esecul autostrazii Sibiu-Orastie nu-ti dai demisia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax