Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR a lansat portalul erovinieta.ro. Utilizatorii infrastructurii rutiere pot plăti online rovinieta şi peajul

Publicat

rovinieta Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a lansat portalul www.erovinieta.ro, prin intermediul cărora proprietarii de maşini pot plăti cu cardul şi pot verifica dacă au rovinietă valabilă.

De asemenea, se mai poate achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă (peaj), cu ajutorul cardului bancar şi se poate verifica achitarea acestuia, precum şi numărul de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif. Se mai poate asigura gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/ verificarea facilă a rovinietei și peajului.

Potrivit CNAIR, anumite operațiuni din cele menționate mai sus se pot realiza doar dacă utilizatorul își creează un cont valid pe portal.

“Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/ peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA. Astfel, costul total al rovinietei/ peajului achitat prin intermediul portalului  este cel reglementat de legislația în vigoare”.

CNAIR SA recomandă utilizatorilor, înainte de a desfășura acțiuni pe portal, să citească secțiunea „Termene și condiții”, secțiune unde se regăsesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operațiunilor prin intermediul portalului.

Informații suplimentare la e-mail roviniete@andnet.ro, peaj@andnet.ro și la numărul de telefon 021.264.33.44. Utilizatorii pot contacta personalul CNAIR- SA la numărul de telefon menționat de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Portalul a fost dezvoltat de către Asocierea Altimate SRL – UTI Grup SA în baza contractului având ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Plățile prin intermediul acestuia sunt securizate și se realizează în baza contractului încheiat între CNAIR SA și Garanti Bank în urma procedurii de achiziție având ca obiect servicii pentru procesarea plăților electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzacțiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax