Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNI sistează din nou lucrările la Bazinul Olimpic. Hava: „Nu excludem o colaborare cu CJ Alba pentru finalizarea investiției de la bazin”

Publicat

Din februarie, lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia sunt din nou în stand-by. Compania Națională de Investiții a anunțat joi dimineață, printr-o adresă trimisă societății TIM, Inspectoratului de Stat în Construcții, Primăriei Alba Iulia și Consiliului Județean Alba, că dispune „sistarea tuturor lucrărilor din cauza lipsei alocației bugetare pentru programul „Bazine de înot”.

UPDATE: Primarul Mircea Hava și-a completat în urmă cu câteva minute declarația dată joi dimineață cu privire la investiția de la bazin. Acesta comunicat faptul că: „Nu excludem o eventuală colaborare cu CJ Alba pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic.”

„Din păcate pentru albaiulieni, care au votat ce-au vrut şi nu ce şi-au dorit alţii, devine tot mai evident că oraşul lor nu prezintă interes şi nu este o opţiune de dezvoltare pentru actualii guvernanţi. Eforturile invocate de politicieni locali, aşa-zisele intervenţii pentru susţinerea acestui proiect capătă formă finală în aceste zile. Cu alte cuvinte şi elegant spus, reflexul politic al actualei puteri este de a bloca orice investiţie in oraşul nostru. Deconturile neputinţelor Guvernului Ponta se traduc prin lucruri cu care ne-am obişnuit deja: în sistarea banilor pentru finalizarea lucrărilor la bazin, în sistarea banilor pentru finalizarea locuinţelor sociale, în corectii absurd şi nefondate şi multe alte nedreptăţi. Sunt curios ce mai pot face acum cei care au mimat interesul pentru acest oraş. Cu siguranţă, pe noi ne obligă să găsim resurse financiare în bugetul local sau în altă parte, pentru a reda acest bazin locuitorilor, chiar dacă bugetul oraşului de anul acesta este extrem de afectat negativ de acţiuni rău-voitoare, îndreptate cu bună ştiinţă spre Alba Iulia şi judeţul Alba”, a declarat primarul Mircea Hava.

Firma TIM SA va continua să lucreze la reabiltarea Bazinului Olimpic

Societatea care efectuează lucrările, TIM SA, i-a comunicat vicepreședintelui Consiliului Judetean că, în ciuda situației, nu va înceta reabilitarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Cu toate că deocamdată nu sunt bani, firma a declarat că va continua să lucreze și „pe datorie” până la clarificarea situației. În viitoarea perioadă, va avea loc o înâlnire între TIM, Primărie și CJ Alba prin care să se decidă o soluție de plată „vrem să vedem dacă putem să preluăm acoperirea diferenței de 37 de miliarde de lei cât mai este de executat, la nivelul Primăriei și CJ Alba, dacă se dorește cu adevărat acest lucru și nu vorbim doar de declarații de presă”, a precizat Florin Roman.

Vedeți în imaginea de mai jos adresa trimisă de CNI:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: Ultimul colac de salvare pentru Bazinul Olimpic. Florin Roman: „Îi promit primarului că toți consilierii USL vor aproba bani pentru lucrări” | Alba24

  2. anonim

    joi, 31.01.2013 at 14:06

    Seriossss….. cand inotam si noi in bazin……. Sfantul Asteapta a trecut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax