Connect with us
Publicitate

Uncategorized

COD GALBEN de FURTUNI în judeţul Alba, MARŢI și MIERCURI. Averse, descărcări electrice, vânt puternic şi grindină. ZONE vizate

Publicat

temp_judete_pj1o3plmine17anvn2gbsl4ius6osg53_61 Vremea bună a ținut doar două zile. Meteorologii au emis o atenționate de COD GALBEN de instabilitate atmosferică accentuată și  ploi însemnate cantitativ, începând de marți de la ora 15.00 până joi la ora 21.00. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp și izolat 50-70 l/mp.

În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină.

În Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramureş, nordul şi estul Munteniei, precum şi în zona de munte, cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat, cu precădere în Carpaţii Orientali, 50-70 l/mp.

În a doua parte a zilei de marţi (24 mai) şi la începutul nopţii de marţi spre miercuri (24/25 mai), manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare şi în centrul şi sudul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax