Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de PLOI torenţiale până LUNI. Zonele vizate de atenţionarea meteo

Publicat

cod 17 iunie Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă Cod Galben de ploi torenţiale, valabil de sâmbătă dimineaţa până luni noaptea, inclusiv în judeţul Alba. De asemenea, vineri vor fi furtuni.

În perioada 16 iunie, ora 18.00 – 19 iunie, ora 10.00, în cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile vestice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15-20 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

De sâmbătă, 17 iunie, ora 10.00 până luni, 19 iunie, ora 3.00, este Cod Galben de ploi însemnate cantitativ.

În toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei, cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și pe arii restrânse 50- 70 l/mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax