Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Coliziune din cauza vitezei, pe DN74: Tânără de 19 ani rănită şi două maşini avariate, după ce un şofer a pierdut controlul volanului

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi, pe DN74, în localitatea Izvorul Ampoiului, între Zlatna şi Abrud. Un şofer de 30 de ani a ajuns pe contrasens după ce a intrat într-o curbă cu viteză şi a lovit un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. Pasagera din faţă a suferit leziuni uşoare.

A.C.C., de 30 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, joi, în juru orei 14.00, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autovehiculului. A pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism  condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, din Abrud.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 19 ani, din Abrud, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax