Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PSD Alba: Organizația județeană a partidului susține Guvernul Grindeanu și pe președintele Liviu Dragnea

Publicat

psd În urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, miercuri, 15 februarie, au fost adoptate trei rezoluţii importante ce se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, a preşedintelui partidului Liviu Dragnea precum şi propunerea sancţionării disciplinare a primarului de Iaşi, Mihai Chirică pentru modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale.

Având în vedere recentele evenimente interne și internaționale, pentru întărirea structurilor interne ale PSD, PSD Alba consideră că președintele Liviu Dragnea este singurul care poate menține unit partidul și poate asigura păstrarea guvernării.

„Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce își doresc adversarii noștri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică și afectează poziția României. Atât timp cât la conducere se va afla Liviu Dragnea alături de o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat va avea competența și forța pentru a desfășura o activitate politică și o guvernare performantă.

Ne afirmăm întregul sprijin faţă de liderul partidului, preşedintele Liviu Dragnea, care a avut un rol capital atât în elaborarea Programului de Guvernare al PSD cât şi în câştigarea alegerilor generale din decembrie 2016.

Preşedintele Dragnea a depus constant eforturi şi a reuşit să menţină unitatea partidului în momente cheie, iar păstrarea coeziunii interne şi victoria în alegeri i se datorează într-o mare măsură”, se precizează într-un comunicat al PSD Alba.

De asemenea, Organizația Judeţeană a PSD Alba îl susţine necondiționat pe premierul Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală în implementarea programului de guvernare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. lasama

    vineri, 17.02.2017 at 00:03

    respect chirica. la alba avem unu breaz și unu darz dar nu se văd în trandafiri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax