Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de creație pentru elevii de liceu din Aiud. Au de creat un logo pentru evenimentul ce va marca Ziua Educatorului

Publicat

p

profesoriÎncepând cu anul 1994, data de 5 octombrie reprezintă la nivel mondial o zi de promovare a meritelor cadrelor didactice și a contribuției aduse de către acestea în procesul educațional. Primăria Aiud lansează cu această ocazie o provocare tinerilor liceeni din municipiu, invitându-i să participe la un concurs interactiv prin care să își demonstreze abilitățile creative. 

Concursul constă în crearea unui logo pentru evenimentul ce va marca Ziua Educatorului, eveniment organizat de administrația aiudeană în data de 5 octombrie, potrivit hotărârii Consiliului Local din nr. 261/17.12.2015, privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016.

Creațiile vor fi individuale sau de grup (maximum doi elevi), ele trebuind să conțină elemente din logo-ul oficial al Zilei Mondiale a Educației.

Lucrările vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Aiud, la Biroul Comunicare și Relații Publice, pe suport de hârtie, în format A4, având pe verso datele de identificare ale autorului/autorilor, precum și în format electronic, până la data de 30 septembrie 2016, ora 12.00.

În urma jurizării lucrărilor, logo-ul câștigător va fi utilizat pentru crearea afișului de promovare a evenimentului, menționându-se datele de identificare ale elevului.

Totodată, elevul câștigător va participa la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Aiud în data de 5 octombrie, cu ocazia Zilei Educatorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax