Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de idei pentru afaceri, la Aiud. Proiectele se depun la Centrul Comunitar “Resursă” din oraş

Publicat

Marţi, 15 mai, cu începere de la ora 13.00, la Centrul Comunitar “Resursă” (CCR Aiud) are loc un concurs de idei pentru afaceri, eveniment organizat de Consiliul Județean Alba, în calitate de beneficiar al proiectului „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale”, Consiliul Local Aiud și CCR Aiud, împreună cu partenerii din cadrul proiectului, respectiv Fundația CIVITAS pentru Societatea Civilă, Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare, Centrul de Formare Continuă şi Evaluare Competenţelor în Asistenţă Socială și Die Querdenker – Austria.

Concursul are loc în cadrul evenimentului „Săptămâna Tinerilor Antreprenori” din județul Alba, iar scopul său este acela de a promova și de a sprijini ideile de afaceri ale aiudenilor, în special ale celor tineri. În urma evenimentului din 15 mai cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi sprijin specializat în vederea punerii lor în aplicare.

Aiudenii care vor să participe la concurs sunt invitati să-si înscrie ideile de afaceri la sediul CCR Aiud sau să le transmită pe adresa ccraiud.53560@economiesociala-alba.ro până în 13 mai. Fiecare proiect/idee de afaceri poate fi prezentat atât prin intermediul unor produse cât si în format electronic (PowerPoint), autorii având la dispozitie aproximativ 10 minute pentru a convinge organizatorii de oportunitatea si viabilitatea ideii lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax