Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de pictură și arhitectură pentru tineri, „Redescoperă Cetatea Alba Carolina. Istorie și culoare”. Vezi condițiile de înscriere

Publicat

Tinerii talentați la pictură și design sunt invitați să participe la Concursul Naţional de Pictură şi Arhitectură „Redescoperă Cetatea Alba Carolina. Istorie și culoare”. Concursul este organizat pe trei secțiuni, iar lucrările pot fi trimise până în data de 6 noiembrie, la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 si 35 de ani talentaţi în domeniul artelor plastice şi arhitecturii. Fiecare concurent va participa cu maxim o lucrare la fiecare secţiune, dimensiunea este la alegere. Lucrările trimise la concurs vor avea pe verso specificate numele şi prenumele autorului, vârsta, adresa, titlul lucrării, adresa şcolii, localitatea, judeţul şi numărul de telefon. Lucrările trimise la concurs nu se vor returna. Data limită a trimiterii lucrărilor este 6 noiembrie 2013 la adresa: Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, strada Regina Maria, numărul 6, Alba- Iulia, cod 510103, judeţul Alba.

Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni:

Secţiunea 1: pictură: Tema „Monumente istorice din Cetatea Alba Carolina”

Tinerii vor trebui să trimită lucrări de pictură inspirate de monumentele istorice din Cetatea Alba Carolina, la alegere.

Categoria I: 14-18 ani

Categoria II: 19-24 ani

Categoria III: 25-35 ani

Secţiunea 2 (specială): pictură tineri cu dizabilităţi cu vârsta cuprinsă între 7-25 ani: temă liberă

Secţiunea 3: Design de spaţiu urban: Tema „Monumente istorice din Cetatea Alba Carolina”

Categoria 1: 14-18 ani

Categoria 2: 19-26 ani

Decernarea premiilor va avea loc în data de 13 noiembrie 2013 în spaţiile de expoziţie din vecinătatea Porţii a III-a a Cetăţii Alba Iulia, situate la parterul clădirii Centrului Militar Judeţean, la ora 17.

Lucrările vor fi jurizate de specialişti în domeniul artelor plastice şi arhitectură care vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă inclusă în secţiunile menţionate.

Decernarea premiilor va include şi un scurt program artistic şi o strângere de fonduri pentru tinerii cu dizabilităţi participanţi în proiect. Rugăm persoanele interesate să contribuie la sprijinirea acestor tineri talentaţi prin donaţii financiare sau materiale (culori, pensule, manuale, etc).

Informaţii suplimentare la tel: 0258 – 813076; 0358 – 401469, Tel/Fax: 0258 -826410,e-mail: culturaalba@yahoo.com.

Concursul este organizat de Asociaţia „Sincretic-Art” şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba și este co-finanțat de Ministerul Tineretului şi Sportului. „Dorim mult succes participanţilor la acest concurs!”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax