Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONCURSUL pentru directori de şcoli: Ce subiecte au primit candidaţii, la proba scrisă. Interviul, săptămâna vitoare

Publicat

varianta concurs directori scoliMinisterul Educației Naționale a făcut publice subiectele la proba scrisă propuse spre rezolvare candidațiilor la funcțiile de director și director adjunct din învățământul preuniversitar. Examenul a avut loc miercuri, 12 octombrie.

Proba a constat într-un test grilă cu 60 de întrebări elaborat de Ministerul Educației, iar candidații au avut la dispozitie două ore pentru a-l rezolva.

Reamintim faptul că după susţinerea probei scrise, miercuri, 12 octombrie, în cadrul concursului pentru ocuparea celor 188 de funcţii de directori – generali şi adjuncţi – de la şcoli din judeţul Alba, IŞJ a publicat rezultate ale candidaţilor. 81 de candidaţi au fost admişi, 9 au fost respinşi, iar restul lucrărilor până la 148 sunt în evaluare.

Citește și CONCURSUL pentru directori de şcoli în judeţul Alba: 148 de candidaţi au susţinut proba scrisă. REZULTATE după testul-grilă

Potrivit ministerului, testul a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive și a competențelor manageriale ale candidaților. La examenul de miercuri, candidații au avut de rezolvat varianta 1 de subiecte.

Subiectele pot fi văzute AICI.

Vezi AICI șablonul de răspuns.

Calendarul concursului de de director si director adjunct:

13 septembrie 2016 – 2 octombrie – Depunerea electronică a dosarelor de concurs (potrivit Procedurii de înscriere electronică, disponibilă pe site-ul inspectoratului şcolar judeţean)

12 octombrie 2016 – Proba scrisă

17 octombrie 2016 – 17 noiembrie – Interviul şi evaluarea CV-ului

18 noiembrie 2016 – Afişarea rezultatelor concursului

21-23 noiembrie 2016 – Depunerea contestaţiilor

24 noiembrie 2016 – 9 decembrie 2016 – Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale

16 decembrie 2016 – Validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax