Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MECTS a amânat concursul: Dorin Sandea rămâne, interimar, la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba

Publicat

Concursul pentru ocuparea postului de inspector general al ISJ Alba a fost suspendat. Potrivit inspectorului general Dorin Sandea, Ministerul Educaţiei Cercetărilor Tineretului şi Sportului a decis amânarea concursului, ca urmare a activităţilor desfăşurate de ISJ în perioada iulie – septembrie. MECTS anunţă ca acesta se va relua la o dată care va fi stabilită ulterior.

Din cauza faptului că în intervalul iulie- septembrie, în cadrul Inspectoratelor şcolare judeţene s-au organizat diferite examene de bacalaureat, definitivat sau titularizare, pentru buna desfăşurare a acestora, MECTS a decis suspendarea concursului pentru ocuparea funcţiei de şef  al  Inspectoratului Şcolar Judeţean, urmând a acesta să fie reluat la o dată stabilită ulterior. Potrivit datelor prezentate anterior, înscrierile la concurs ar fi avut loc în perioada 27 iulie-3 august.

Precizăm că inspectorul școlar general al județului Alba, Dorin Sandea, a fost respins de evaluator la concursul pentru Corpul Experților în Managementul Educației, pentru că nu îndeplinea condițiile de participare. La nivel național, în această situație se găsesc mai mulți inspectori școlari generali, incompatibili cu funcția pe care o dețin. Așadar, pe lângă mulțimea de examene și evenimente din educație din această perioadă, se pare că un motiv suplimentar pentru anularea concursului ar fi și faptul că în USL nu sunt mulți cei care îndeplinesc condiție de ocupare a acestui post.

Vă prezentăm anunţul de la  ISJ:

„Având în vedere complexitatea activităţilor care urmează a se desfaşura, în inspectoratele şcolare, în perioada iulie-septembrie 2012, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului comunică, prin adresa Cabinet Secretar de Stat nr.50796/20.07.2012, decizia conducerii MECTS de suspendarea (până la o dată ulterioară, care urmează sa va fie comunicată)  concursului pentru ocuparea celor 42 de posturi de inspector şcolar general din inspectoratele şcolare, planificat în perioada 20 iulie-15 septembrie 2012”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax