Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONCURSURI la Spitalul Județean de Urgență Alba. Peste 140 de candidați pentru 35 de posturi disponibile

Publicat

spitalul judetean abi Luna februarie va fi una plină de concursuri la Spitalul Județean de Urgență Alba. Pentru cele 35 de posturi s-au arătat interesați peste 140 de pacienți, însă nu mai mult de 91 vor intra în concurs, după ce nu au trecut sau nu s-au prezentat la proba psihologică.

În urma anunțurilor privind posturile libere la Spitalul Județean pentru Urgențe Alba, un număr de 142 de persoane și-au depus dosarele de înscriere pentru cele 35 de posturi vacante în 14 domenii de activitate.

Primul concurs începe miercuri, 10 februarie de la ora 10.00 și se va desfășura la Centrul Academia Doamnelor din Alba Iulia. Pentru cele 5 posturi de asistent debutant s-au înscris 34 de candidați, iar 24 dintre ei vor susţine proba scrisă.

Alte trei concursuri vor avea loc vineri, 12 februarie, pentru 11 posturi de infirmieri debutanți, la care s-au înscris 20 de persoane și au trecut mai departe 13. Mai sunt scoase la consurs, în aceeași zi, 7 posturi de îngrijitoare curățenie, pentru care vor concura 11 din candidaţii 15 înscriși.

Pentru singurul post de brancardier se vor „întrece” 8 persoane din cele 11 înscrise în concurs.

Marţi, 16 februarie se va organiza concursul pentru posturile economist IA și economist debutant, la Serviciul Financiar Contabilitate şi Informatică, la care vor participa 4 din 7 candidați înscriși, respectiv 12 din 21.

La postul de asistent medical debutant CPCIN, pentru care proba scrisă va avea loc în 17 februarie, s-au înscris 2 persoane și doar una a trecut mai departe.

În data de 22 februarie vor avea loc concursuri pentru cele două posturi de inginer IA la la Serviciul Tehnic, Administrativ şi P.S.M, respectiv cadru tehnic P.S.I. şi R.S.V.T.I. la Serviciul Tehnic, Administrativ şi P.S.M. Vor participa la concurs trei candidați.

La concursul pentru postul de Analist I la Serviciul Financiar Contabilitate şi Informatică, se va prezenta, în 24 februarie, un candidat din cei trei înscriși.

Pentru concursul din 29 februarie, în ceea ce priveşte postul de magaziner debutant, s-au înscris 11 persoane și au trecut de testul psihologic doar 7, iar pentru cele două posturi de bucătar vor concura 6 persoane din cele 10 care s-au înscris în concurs.

Ultimul examen programat este în data de 1 martie, pentru postul de asistent șef ORL, la care vor participa două persoane din tota atâtea înscrise.

Vezi AICI mai multe detalii despre concursuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax