Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PDL Sebeş nu mai este suspendată. Candidatul la Primărie va fi desemnat în urma unui sondaj în rândul cetăţenilor

Publicat

Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba a ridicat suspendarea conducerii PDL Sebeş. După mai multe luni în care comitetul de iniţiativă desemnat pentru soluţionarea conflictelor de la Sebeş a amânat luarea unei decizii, joi după-amiază, liderii PDL Alba au decis că Biroul Permanent Local al PDL Sebeş va continua în aceeaşi formulă ca până în prezent.

Potrivit deputatului Clement Negruţ, organizaţia de la Sebeş îşi va continua activitatea la fel ca şi până în prezent. Acesta a explicat că, acum, nu mai poate fi vorba de nici un conflict şi că atât primarul Mugurel Sârbu, cât şi viceprimarul Adrian Bogdan, cel puţin din punct de vedere administrativ, îşi vor continua colaborarea. „Mugurel Sârbu trebuie să înţeleagă că lucrează într-o echipă şi este nevoit să se ralieze la acţiunile echipei şi să nu mai impună condiţii”, a declarat Negruţ. Rămâne de văzut cum va digera primarul Sebeşului decizia comitetului de iniţiativă.

Deputatul de Alba susţine că singura problemă care nu a fost rezolvată în şedinţa de BPJ a PDL Alba este alegerea candidatului pentru Primăria Sebeş. Liderii democrat-liberali au concluzionat că, acest candidat va fi desemnat în urma unui sondaj realizat în rândul oamenilor, care va începe cel mai probabil săptămâna viitoare. Până atunci, liderii PDL Alba nu doresc să se pronunţe vizavi de posibilul candidat, ci susţin că vor decide cetăţenii.

Democrat-liberalii au luat în discuţie şi politica de alianţă pentru alegerile locale, însă, potrivit deputatului Clement Negruţ, aceast aspect a fost dezbătut doar la modul general, fără nominalizarea concretă a partidelor de dreapta care ar putea face parte din coaliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. impreuna pt sebes

    vineri, 24.02.2012 at 06:23

    D-nul Adrian Bogdan va castiga primaria Sebes

  2. ion

    vineri, 24.02.2012 at 13:26

    ar merita sa castige,pune suflet in ce face ca primaru actual pune suflet pentru firma lui,pentru cetateni este un zero barat!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax