Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conducerea Tribunalului Alba va fi preluată de Teodora Maria Ţâmpea. Rezultatele concursurilor pentru alte instanţe din Alba

Publicat

tribunal

tribunal 1 Judecătoarea Teodora Maria Ţâmpea preia conducerea Tribunalului Alba din 18 iulie, după ce a câştigat concursul organizat de INM. Preşedinţi noi vor fi şi la Judecătoriile Cîmpeni şi Blaj. Pentru funcţia de preşedinte la Tribunalul Alba, ce rămâne vacantă din 17 iulie, după ce mandatul Corneliei Mureşan expiră, au intrat în cursă trei candidate.

Este vorba despre Teodora Maria Ţâmpea – preşedintele Secţiei Penale, Diana Maria Sima – judecător Secţia Penală şi Georgeta Bişu Predan – judecător Secţia Civilă.

Ţâmpea şi Bişu Predan fac pare din colegiul de conducere al Tribunalului.

Judecătoarea Ţâmpea este mai cunoscută din punct de vedere publică pentru că a fost în ultimii ani preşedinte la birourile electorale judeţene organizate cu ocazia alegerilor locale sau parlamentare.

Teodora Maria Ţâmpea a obţinut media finală 9,21 (9,42 la prezentarea proiectului şi 9,00 la proba scrisă). Aceasta va fi numită în funcţie de Consiliul Superior al Magistraturii începând cu data de 18 iulie 2015.

Ţâmpea deţine şi în prezent o funcţie de conducere, fiind preşedinte al secţiei penale.

Alte două funcţii de preşedinte la instanţe din Alba au fost scoase la concurs: cea de la Judecătoria Blaj, respectiv Cîmpeni.

La Judecătoria Blaj, noul preşedinte va fi Monica Felicia Farcaş, care a obţinut media finală 9,51. În prezent lucrează la Curtea de Apel Alba Iulia.

La Judecătoria Cîmpeni, magistratul Felician Sergiu Cotea a obţinut media 7,65, în prezent la Judecătoria Alba Iulia.

În ceea ce priveşte funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Ilie Nariţa a obţinut un nou mandat. A avut 9,85 la prezentarea proiectului şi 9,60 la proba scrisă, obţinând, în final, media 9,72.

Prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba va fi Daniela Constantin (media 8,16), iar funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj va reveni magistratului Gherman Valeria (8,31).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax