Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierii PSD au propus pachete promoţionale la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Clepan: „Domnii” de la Primărie le-au scos la şedinţă, de pe ordinea de zi

Publicat

horaţiu clepan Consilierii locali PSD din Alba Iulia au venit şi ei cu propuneri pentru regulamentul de funcţionare al Bazinului Olimpic, dar nu au fost pe „placul” administraţiei locale şi le-au „zburat” de pe ordinea de zi.

Acesta este şi unul dintre motivele pentru care cei 5 PSD-işti s-au opus la dublarea biletului de intrare pentru copii, deoarece spune Clepan nu este corect faţă de cei înotători să plătească dublu, iar la adulţi să fie o scumpire de 3 lei.

Consilierul local Horaţiu Clepan spune că deși „domnii” de la primărie se plâng de numărul mic de persoane care trec pragul Bazinului Olimpic, totuşi, din auzite, ştie că sunt aproximativ 400 de copii care fac înot de performanţă şi au minim trei antrenamente pe săptămână.

„De ce să venim acum să dublăm preţul la copi? Era preţul 5 lei, vor să îl facă 10 lei. Noi consilierii PSD ne-am opus. Am venit cu nişte propuneri pentru ziua de duminică, un pachet de 1+1. Adică dacă mergi cu un prieten sau cu cine vrei tu şi plăteşti un bilet. Poate îi place şi în timpul săptămânii sau chiar în weekend o să vină singur să îşi plătească biletul.

Evident propunerile făcute de noi, de PSD au fost culmea scoase în timpul şedinţei de pe ordinea de zi. După ce se mai plânge aparatul primăriei că nu sunt suficienţi oameni la bazin.

De ce să scumpim la adulţi de la 12 la 15 lei şi la copii să dublăm la 10 lei, în condiţiile în care ei au minim 3 antrenamente pe săptămână”, a spus Clepan. Consilierul local PSD nu are nimic împotrivă cu scumpirea taxelor la instructori, pentru că „ei oricum îşi scot pârleala tot prin copii”.

Cu referire la acest subiect a intervenit şi deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu care a declarat: „Cer demisia celor care conduc Bazinul Olimpic. Retribuţia pe care o fac faţă de aceste persoane efectiv să fie în funcţie de încasările pe care le au. Am observat că acolo e bine să nu ai clienţi, să nu ai bătaie de cap şi ce îi deranjează în mod special pe părinţii copiilor care fac antrenamente acolo este atitudinea personalului de acolo.

Spuneau părinţii <un tupeu de PDL-işti şi nesimţire ce au oamenii >. Sunt agenţi electorali pentru PSD şi nu reprezintă ceea ce ar trebui să facă ei acolo. Ei îndepărtează oamenii, nu încearcă să-şi facă treaba”.

Reamintim că p roiectul de modificare a Regulamentului pentru funcţionarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia nu a fost aprobat, vineri, de Consiliul Local, din cauza unor încurcături la numărătoarea votului, urmând să fie repus în discuţie la şedinţa din martie.

Până atunci, rămân în vigoare vechile condiţii şi tarife, inclusiv taxa pe culoarul de înot pentru instructori, de 80 de lei, ce a reprezentat motiv de protest pentru aceştia. Totuşi, primarul Mircea Hava susţine că aceasta nu va fi încasată, până la o decizie oficială în CL.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax