Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilierii locali Simone Albani și Horațiu Clepan vor monitoriza îndeaproape contractul cu AIDA-Transport Local

Publicat

YouTube video

Consilierul local liberal Simone Albani vrea o monitorizare mai atentă a activității AIDA-Transport Local Alba Iulia, astfel că a propus colegilor consilieri desemnarea unei persoane care să controleze activitățile STP Alba și derularea contractului de transport public încheiat cu municipalitatea.

Propunerea consilierului local a fost luată în discuție în ședința de CL de miercuri, când, după îndelungi discuții, au fost desemnate persoanele însărcinate cu aceste atribuții. După ce consilierii PDL au refuzat să își aloce această responsabilitate, la fel ca și singurul consilier PP-DD, Dorin Pocol, Consiliul Local i-a delegat pe liberalul Simone Albani și social-democratul Horațiu Clepan să se ocupe de aceste monitorizări.

Desemnarea consilierilor s-a realizat prin vot. Cei doi se vor ocupa de acum înainte de prezentarea unor informări periodice, o dată la 3 luni, cu privire la activitatea AIDA Transport Local și STP Alba Iulia.

Reamintim că, în repetate rânduri, Simone Albani a atras atenția că acest contract încheiat între STP Alba Iulia și administrația locală este unul păgubos pentru municipalitate, care anual împovărează bugetul local.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. vom vedea

    miercuri, 22.05.2013 at 21:48

    In sfarsit si-a gasit si Nicola nasul! Felicitari Albani si sa speram ca veti face public prada impartita intre HAVA SI NICOLA!

  2. adi

    joi, 23.05.2013 at 08:23

    E clar ca cineva vrea sa puna mana cu orice pret pe STP si sa inlocuiasca pe cat posibil STP cu LD…..rusine

  3. Pingback: Conducerea STP Alba Iulia susţine că proiectul aprobat în CL de monitorizare a contractului de transport local nu este legal. Albani: “Legea ne obligă să urmărim cheltuielile” | Alba24

  4. broscaru

    vineri, 24.05.2013 at 23:50

    lamuriti-ma si pe mine. ce draq cauta ****** asta care vandalizeaza padurile in consiliul local?
    chiar tre sa ne invete astia de afara cum sa ne facem treaba? sincer daca traiesti in italia nici vb sa votezi daramite sa candidezi si ****** asta e consilier. mai ROMANI treziti-va .pana cand ne lasam calcati in picioare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax