Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Județean Alba cedează drumul Oașa-Șureanu, comunei Săsciori. Proiectul va fi votat în ședința din septembrie

Publicat

zdranc

daniel zdrancDrumul care leagă barajul Oașa de Domeniul Schibil Șureanu urmează să fie cedat Primăriei comunei Săciori. Un proiect de hotărâre în acest sens se va afla pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Județean. Prin acest proiect se va vota radierea drumului din proprietatea CJ pentru a rămâne în proprietatea comunei, potrivit consilierului județean Daniel Zdranc. 

„La începutul anului am avut o discuție cu președintele CJ Alba și am ajuns la o concluzie. Să declasificăm acest drum și să îl facem din drum județean, drum comunal ca să poată fi depus un program și eventual să fie asfaltat. Este o situație destul de grea acolo, o zonă cu potențial turistic imens pentru județul Alba, dar care din păcate nu a fost dezvoltată. Sper că prin acest demers să reușim să rezolvăm problema acestui drum și pe viitor această zonă turistică deosebit de importantă pentru județul Alba să fie exploatată și valorificată la adevăratul potențial”, spune consilierul județean Daniel Zdranc.

Accesul dificil în zona turistică Șureanu, din cauza drumului neasfaltat şi cu gropi, este o problemă cunoscută de ani buni. Investitorii din zonă sunt nemulțumiți de situația în care se află cei aproximativ 18 km care pe timp de iarnă pun în pericol siguranța turiștilor. În luna martie, odată cu terminarea sezonului turistic, investitorii au spus că Asociația Turistică Munții Șureanu va acționa în instanță Consiliul Județean și, dacă se va ajunge și la declasificarea drumului, se va face și o plângere penală.

VEZI:  VIDEO: Consiliul Județean Alba renunță la drumul spre Domeniul Schiabil Șureanu. Investitorii din zonă amenință cu procese

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax