Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Județean Alba sprijină investiția Daimler de la Sebeș. Planul de dezvoltare a investiţiei a primit „undă verde” de la Ion Dumitrel

Publicat

Consiliul Judeţean Alba sprijină investiţia pe care grupul german Daimler o va dezvolta la Sebeş. Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, s-a întâlnit marți cu reprezentanţii companiei pentru a se pune de acord cu planul de desfăşurare a investiţiei.

La întâlnirea de lucru au mai participat şi consilierul de stat, Dragoș Andrei şi primarul municipiului Sebeș, Alexandru Dăncilă.  Ion Dumitrel a declarat că scopul discuţiei a fost stabilirea activităţilor pe care administraţia judeţeană  trebuie să le facă pentru ca investiţia Daimler de la Sebeş să se dezvolte conform planului făcut de către investitor.

„Au tot sprijinul Consiliului Județean și al meu personal și, așa cum am procedat și la Blaj, CJ Alba va face tot ceea ce ține de el pentru a respecta acest calendar și planul existent”, a menţionat președintele Consiliului Judeţean Alba.

Citiţi aici mai multe despre investiţia grupului german Daimler.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax