Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONTROALE ale Poliţiei Alba în pieţe şi la comercianţi. Carne, alcool şi alte bunuri confiscate şi amenzi de 300.000 de lei. Trei cazuri de evaziune fiscală

Publicat

politia control piete Poliţiştii din Alba continuă controalele în pieţe şi la comercianţi, înaintea Sărbătorilor Pascale. Au fost confiscat până joi produse alimentare, alcool şi alte bunuri, în valoare de 16.066 lei şi au dat peste 1.400 de amenzi, din care 129 pentru fapte de natură economică.

În perioada 14 – 26 aprilie 2016, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, rutieră şi transporturi, împreună cu specialişti ANSVA şi ANPC au organizat 17 acţiuni de control ce au avut ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost constatate 34 de infracţiuni, din care 3 de evaziune fiscală şi au fost aplicate 1.471 de sancţiuni contravenționale, din care 129 pentru fapte de natură economică.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 331.710 lei.

În urma controalelor efectuate au fost confiscate 246 de kilograme de carne şi produse din carne, 194 de litri de alcool şi alte bunuri comercializate ilegal. Valoarea totală a confiscărilor este de 16.066 lei.

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare continuă. Sunt vizate locurile de comercializare a produselor alimentare precum şi pieţele special amenajate pentru comercializarea mieilor.

La controale participă, alături de polițiști, specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax