Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Controale la firme, amenzi şi bunuri confiscate de poliţiştii din Alba, înainte de sărbători. Acţiunile continuă şi SÂMBĂTĂ

Publicat

Poliţiştii din Alba au mai aplicat şi joi, amenzi în urma controalelor la firme şi în traficul rutier, acţiuni organizate de IPJ înaintea Sărbătorilor de Paşti. Verificările continuă şi sâmbătă.

În perioada 1- 19 aprilie, poliţiştii din Alba acţionează cu efective mărite, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a furturilor şi a infracţionalităţii stradale dar şi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Controalele efectuate joi de structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră, transporturi şi acţiuni speciale s-au concretizat în constatarea a 18 infracţiuni, dintre care 5 de evaziune fiscală.

Au fost aplicate 255 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de

36.700 lei, cele mai multe (222) pentru nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.

Tot joi au fost verificaţi 29 de agenţi economici şi 340 de mijloace de transport şi au fost confiscate bunuri în valoare de 3.180 lei.

Din 1 aprilie, dată la care a debutat acţiunea premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii din Alba au verificat 1.134 agenţi economici şi peste 5.800 mijloace de transport şi au constatat 214 infracţiuni, din care 46 de evaziune fiscală.

A fost confiscate bunuri în valoare de 65.929 lei, şi au fost aplicate 5.587 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.214.783 lei.

Acţiunile poliţiştilor din Alba vor continua până în data de 19 aprilie inclusiv.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax