Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Control la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, pentru obținerea acreditării. Vor fi evaluate condiţiile hoteliere, activitatea medicală

Publicat

conducere  spital alba iulia Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia face ultimele pregătiri înainte de controlul Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, care va avea loc în primul trimestru al acestui an. Acreditarea este obligatorile pentru toate spitalele din România şi trebuie făcută până la finalul anului 2015. Controlul Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor va dura mai multe zile și va fi anunțat până la finalul acestei luni.

„Toate spitalele trebuie să tracă prin acest control. Dar nu este suficient să fim acreditați, ne străduim să obținem un puncaj cât mai mare care să certifice servicii de calitate pentru pacienții spitalului. În funcție de acest punctaj se poate obține și un contract mai bun cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru o finanțare mai bună”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă.

Evaluarea presupune un control amănunţit pe toate palierele de activitate ale unităţii, de la activitatea medicală, condiţii hoteliere până la gradul de satisfacţie al pacienţilor şi personalului.

„Ne pregătim de doi trei ani pentru acestă evaluare și am reușit să facem pași importanți, de la implementarea protocoalelor pentru activitatea personalului medical, reabilitarea unor secții medicale și reabilitarea unor spații care nu au mai beneficiat de lucrări de amploare de 40 de ani, cum sunt bucătăria și spălătoria, până la realizarea unor chestionare privind gradul de satisfacție al pacienților”, a spus directorul de îngrijiri medicale al spitalului din Alba Iulia, Monica Onețiu.

sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax