Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copii de la Grădinița nr. 3 din Aiud își expun desenele în Franța, în cadrul unui program internațional

Publicat

În primele zile călduroase ale acestei primăveri întârziate, copii de la Grădinița nr. 3 din Aiud s-au pus pe treabă pentru realizarea unei expoziții de desen ce va fi expusă în Franța în orașul Cusset, localitate înfrățită cu municipiul Aiud.

Sub îndrumarea profesoarelor Luminița Josan și Vass Sarolta de la Clubul Copiilor Aiud-Ocna Mureș, precum și a cadrelor didactice din cele două instituții de învățământ, echipați cu cele trebuincioase, copii au ieșit în natură pentru a desena și a confecționa diverse colaje artistice, lucrări care vor face obiectul unei expoziții ce se va organiza în orașul francez.

Într-o primă fază, rodul muncii lor a fost expus în aer liber, în apropierea clădirii care adăpostește cele două instituții de învățământ, la deschiderea expoziției participând atât invitații și părinții micilor artiști cât și trecătorii ocazionali.

Potrivit celor afirmate de către cadrele didactice care au coordonat această acțiune, lucrările prezentate, dar și altele pe care micii artiști le vor executa vor participa, în conformitate cu parteneriatul încheiat între cele două orașe din România și Franța, în acest an, la o mai amplă expoziție în orașul Cusset, unde sunt invitați să expună copii din mai multe țări în care localitatea franceză are parteneriate.

Dorel LAZĂR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax